Buna ziua,
Am sa pun o intrebare care probabil ii pusa destul de des pe aicea.Cate luni de seo trebuie sa fac ca sa pot vedea ceva rezultate la un dropshipping site undeva la 1000$ pe luna?
Mersi
Versiune printabilă
Buna ziua,
Am sa pun o intrebare care probabil ii pusa destul de des pe aicea.Cate luni de seo trebuie sa fac ca sa pot vedea ceva rezultate la un dropshipping site undeva la 1000$ pe luna?
Mersi
Fara suparare, dar pentru tine are logica intrebarea?
Cate zile, ore sau minute vrei sa dureze campania? :)
Toata lumea spune ca seo nu a murit si ca trebuie doar mult timp intrebarea mea este cat de mult
SEO incepe cand lansezi site-ul si nu se termina niciodata.
Da inteleg ca trebuie sa faci constant acest lucru insa cat dureaza pt un site de dropshippping sa ajungi cam pe la 1000 de euro profit pe luna asta intre 3 luni 4 ,6 Voua cat va trebuit
Depinde de nisa, concurenta, continut. Daca e domeniu nou, abia dupa vreo 6luni vezi niste rezultate concrete. Daca e domeniu vechi, trebuie sa vezi sa nu fie penalizat cumva.
Sunt multe variabile la mijloc.
Eu cred ca 9 luni. Daca incepi de pe data de 14 februarie in 14 noiembrie o sa vezi rezultate vizibile.
Asta presupune sa existe si o partenera de afaceri :D
Ontopic: Nu este foarte sanatos sa te gandesti la profitul pe care o sa il ai peste 3-6-8 luni. Adica, este normal sa ai asteptari, insa asta doar dupa ce iti pui pe picioare afacerea si descoperi ce si cum. Nu o sa iti zica nimeni reteta succesului . " Iei produse de la site-ul cutare din China, faci promovare pe site-urile astea, cumperi atatea linkuri, adaugi doua oua, 3 linguri de faina, un varf de cutit de sare, multa iubire , SEO din belsug si in 6 luni o sa ai 1000 de euro " . Testeaza, vino pe forum cu intrebari punctuale, atunci cand ai nelamuriri, fa greseli, repara-le si ai sanse sa faci mult mai multi bani :).