-
achizitie domeniu
merita achizitionat un domeniu.ro vechi din 2003 care o perioada a avut content pe el iar apoi a fost pus doar o propozitie si un link spre alt site. Sa il iau sa pun ceva content pe el .
Ma intreb daca in imaginea google valoreaza vechimea dar mare perioada a fost fara content...
-
-
Conteaza vechimea domeniului.
Vezi daca are backlink-uri si daca a fost sanctionat de google...
-
Depinde ce vrei sa faci cu acel domeniu si cat costa domeniul.
Daca are linkuri valoroase ai putea sa-l folosesti in scheme de redirect. Daca nu, atunci normal ca trebuie sa pui continut.
Vechimea domeniului conteaza in "mintea" lui go0gle. Dar conteaza si ce istoric are site-ul. Verifica cu waybackmachine ce continut a avut in trecut. Daca domeniul a fost penalizat manual exista posibilitatate sa faci cerere de reconsiderare din WMT, dupa ce pui continut proaspat pe el si bineinteles, repari problemele pentru care a fost penalizat. Daca are penalizare altgoritmica, atunci stergi orice continut si il lasi abandonat pentru 6 luni. Dupa aceea ii schimbi hostul si pui continut proaspat pe el.
-
Sper sa nu se supere colegul ca postez pe subiectul lui, nu am mai deschis un subiect pt o simpla intrebare.
O colega de la un curs si-a deschis un magazin online pe fonduri UE si a apelat la o firma ca sa ii faca site-ul.
Domeniul este luat de la MxHost pe numele firmei care ii face site-ul nu pe numele firmei ei.
Eu sunt de parere ca au fost neseriosi ca au facut asta, voi ce credeti ?
-
Daca magazinul e facut pe fonduri UE, cum o sa ia finantarea daca shopul nu e pe numele ei?
Cum o sa apara in documentatie? "Magazin cumparat de la firma X? / Magazin inchiriat de la firma X?"
-
Personal nu aș avea încredere într-o firmă care ar face asta. Depinde ce este stipulat în contract, dar ar trebui să-i pună să transfere domeniul, free of charge, pe firma ei.
În opinia mea, domeniul ar trebui să aparțină, evident, colegei tale.