-
Daca e chestia la care m-am referit eu, ideea e urmatoarea. Cauti un utilitar de genul acestuia: hrefshare - Make users share your stuff using YOUR message si cu el iti creezi linkurile pentru share. Am avut eu cateva bune notate dar nu mai dau de acel fisier, probabil l-am sters pentru ca nu ma mai interesa.
Astea te ajuta sa customizezi linkul, setezi link pe care sa ajunga, incarci poza, pui titlul si descrierea custom. Cu asta de ti l-am dat eu nu am reusit la linkul dat de tine, probabil nu mai merge pluginul bine.
Eu am mai folosit pentru chestia asta un tool de share automat pe grupuri, care imi permitea la fiecare postare sa setez poza, titlu, si toate cele enumerate mai sus, si functiona perfect atunci cand aveam vreun link banat, este vorba de scriptul de pe pokerbets.eu
-
Edy12006 mersi pentru link insa nu e ceea ce am nevoie. Pentru postari am alta metoda dar ce folos daca paginile nu mai apar cum trebuie pe facebook. Mai astept pana diseara dupa sfatul lui Iulian altceva nu stiu ce sa zic. Multumesc pentru sfaturi si implicare.
-
Am impresia ca nu am fost corect inteles. Postarile ajung in facebook linkul poate fi accesat (utilizatorul ajunge pe pagina de pe site) dar apar foarte prost in facebook. Fie nu apare imaginea fie apare alb sau page not found. Asta e buba si e urat pentru ca useri evita sa dea click pe postari de genul..
-
Pai fix pentru asta se foloseste ce iti ziceam eu, ca sa ii setez tu ce poza vrei, ce text, ce titlu. Si practic il pacalesti.
-
Observ ca 2 articole au inceput sa apara ok...e posibil ca facebook sa fi accesat in continuare serverele vechi...Cred ca se rezolva de la sine daca nu mai revin cu o parere mai tarziu. Va multumeeesc si o zi frumoasa sa aveti !!
-
La fel si tie, si retine si metoda mea, candva iti poate folosi daca practici share masiv pe grupuri.
-
Eu aveam probleme de genul pentru că nu aveam facebook meta tags