Salut.
Doresc sa angajez o agentie serioasa pentru SEO (magazin online)
Recomandari?
Versiune printabilă
Salut.
Doresc sa angajez o agentie serioasa pentru SEO (magazin online)
Recomandari?
De ce nu ai postat in Marketplace? Vad ca esti de mult pe aici.
Dap, ai putea ruga pe cineva sa mute topicul. :D
PM cu mai multe detalii. Dacă nu arde, ne auzim după sărbători.
pot muta topicul daca doresti oferte.
Daca doresti recomandari de la colegi, cu cine au lucrat, ce anume sa urmaresti, topicul ramane aici, e un subiect bun.
Nu este nimeni interesat?
Suna fain.
Deci este in top 5 pe expresiile a,b,c,d (5 de regula). Google planner iti ofera sugestii: expresii similare, cu numar de cautari mai mare sau mai mic. Te poti ridica si pe ele, spunand adio eventualelor campanii de adwords.
Alti colegi cu experienta: Dan, Tom... si mai sunt (sa ma scuze daca nu i-am amintit).
Cu agentiile am rezerve: fac de toate si e putin probabil sa ofere maxim de calitate pe toate domeniile (design, programare, content, seo).
Pana te hotarasti, fa-ti un tabel pe fiecare din expresiile targetate cu concurentii din top 20 si analizeaza miscarile de pozitii la 1-2 saptamani. Free Monitor for Google - search engine position and web ranking seo software e excelent , permite si export in excel. Te va bloca (temporar, banare pe ip) la cautari pe top mare (de la 50 in sus) sau numar mare de expresii, google fiind rautacios cu cautarile automate.
Ce mai poti face singur. Versiunea cu plata la Apache Logs Viewer | Analyze & View Apache/IIS/nginx Log Files e decenta (10 dolari era, parca) ok si iti permite sa vezi o gramada de linkuri dubioase catre tine.
Vrem sa-ti luam banii dar sunt convins ca poti face multe lucruri ce mananca timp si singur.
Succes
Am sa studiez ceea ce mi-ai recomandat. Multumesc pentru raspuns Sorin