Merge.
Ii da insert foto din link si in sursa ii poti pune orice alt sau valoare title.
Ca idee, e perfect ok pt seo.
Merge.
Ii da insert foto din link si in sursa ii poti pune orice alt sau valoare title.
Ca idee, e perfect ok pt seo.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
@cei dinaintea lui sorin, nu am cum sa fac asta caci vorbim de poza reprezentativa nu inserata in articol
@sorin merge insert din link la reprezentativa?
Asta parca nu.
Vezi ultima valoare alt memorata. Poza sigur o poti declara reprezentativa si la alt articol. Pui alta valoare alt, salvare/publicare apoi in galeria media vezi daca a modificat ceva.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Da, merge reprezentativa la oricate articole vreau. Ideea e ca nu pot pune alt title diferit la aceeasi poza daca ea a fost urcata pe server doar o singura data. Se modifica automat si la celelalte articole ce o au drept reprezentativa.
In concluzie am pus aceeasi poza dar fara alt title.
Nu cred ca iti poate da cineva un raspuns 100% corect la intrebarea ta, dar nici nu vad motive pentru o penalizare. Daca te ingrijoreaza acel "alt" dpdv seo, atunci seteaza-i denumirea cu ceva neutru, cum ar fi "alt=article-image", sau "alt=post-image", ori lasa "alt" fara denumire, asa cum spuneau si cei de mai sus.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)