Am un site de stiri, pentru care am facut cerere de adsense, am fost acceptat, am pus reclama pe site, mi-a aparut timp de 30 de minute, dupa care a aparut un spatiu alb, ca si cum as fi in verificari.. insa, la reclama scrie ca e Activa.
Am un site de stiri, pentru care am facut cerere de adsense, am fost acceptat, am pus reclama pe site, mi-a aparut timp de 30 de minute, dupa care a aparut un spatiu alb, ca si cum as fi in verificari.. insa, la reclama scrie ca e Activa.
Ai rabdare, daca e prima zi e posibil sa nu fie chiar "activa". Alta problema in ultimul timp este ca nu prea e nimic de afisat - google nu determina ceva nisat pentru site-ul tau. Pune o reclama de tip text simplu si vezi daca se afiseaza, daca da e ultima varianta, daca nu inseamna ca inca mai ai cateva minute de asteptat!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ok, deci o sa fac alta reclama? Sau o editez pe asta?
Si, inca ceva, recent, site-ul a fost 'blocat' de google pentru malware, si, facusem doua cereri adsense, iar, azi cand am intrat in contul de adsense, am intrat cu cel cu care am fost aprobat prima oara.
Daca site-ul a fost deja blocat, cred ca ai o problema mai mare decat faptul ca nu apar reclamele...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)