Vezi ce zic si alti colegi de pe telekom. Pare sa fie de la isp.
Versiune printabilă
Vezi ce zic si alti colegi de pe telekom. Pare sa fie de la isp.
Aceeași eroare o primesc și eu când încerc să accesez cele două siteuri ale tale. Am net tot de la Telekom. :)
Deci problemele legate de sistemul de operare sunt scoase din calcul.
Aceeași problemă am mai întâlnit-o și la un alt site care era hostat tot la Ghesi. Încearcă să îi contactezi.
Eu am stat juma de zi la telefon cu Ghesi, fara succes - nu s-au prins. M-au indrumat sa vorbesc cu furnizorul (in cazul meu RDS) si furnizorul m-a trimis inapoi la Ghesi. Ca sa ma prind pana la urma singura ca aveam ip-ul listat negativ in Barracuda.
Am patit-o acum cativa ani si s-a rezolvat doar dupa ce am setat manual DNS.
Cand apar astfel de probleme, poti incerca urmatoarele:
- stergi cache sau deschizi site-ul cu un alt browser
- verifici daca se deschid celelalte site-uri gazduite de acelasi server
- deschizi CMD si incerci ipconfig /flushdns
- schimbi IP(restart router, disconnect/reconnect PPPoE...etc)
- verifici cu Online Proxy sau accesezi site-ul dintr-o alta retea, Orange, Vodafone..etc
- dezactivezi DHCP si setezi manual IP, Subnet, Gateway iar DNS, altele decat cele oferite de ISP cum ar fi 8.8.8.8, 8.8.4.4, 4.4.4.4 etc
Si router-ul poate fi setat sa foloseasca aceste DNS-uri atunci cand introduci datele PPPoE furnizate de ISP.
Exact aceeasi problema o am si eu cu un site hostat la gsoftcentral. Cam de vreo saptamana.
Ok, va multumesc , am dat si o scanare si antivirusul a gasit niste virusi pe acolo.... acum nu sunt acasa dar diseara cand voi ajunge acasa voi verifica daca merge, de cand s-au mutat gsoft vad ca ne cam fac probleme.... pana acum erau ok, cei mai ok pentru mine dar acum vad ca le este cam scarba de telekom :))) Si mie imi este dar na.... mai am contract la ei.... Va multumesc si revin cu detalii.
Aceeasi problema am patit-o cu un an si ceva in urma, tot net de la Telekom.
Pot sa spun ca au suport bun, au incercat sa identifice problema dar fara succes. In final au dat vina pe firma de gazduire.
Problema era insa de la ei, pentru ca in scurt timp numarul de servere pe care nu le puteam accesa a crescut.
Dupa un timp a disparut de la sine.
Singura posibilitate de a accesa serverul respectiv era prin proxy (doar de proba si fara autentificare...).
marinelpadurice.ro = Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 49152 bytes) in /home/m327/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/carousel/jetpack-carousel.php on line 173
Plugin slab optimizat sau memoria alocata este insuficienta.
define('WP_MEMORY_LIMIT', '128M'); in wp-config.php, s-ar putea sa te scape de durerile de cap.
gata am rezolvat. am dat din cpanel o scanare de virusi si am gasit virusi, i-am sters, de acolo si eroarea de a aparut ulterior, am sters jetpack si acum merge.