Salut,
Mi-am facut cont acum cateva zile, vreau sa postez un anunt de vanzare pentru un domeniu. Nu am acces de postare decat aici. Ce trebuie sa fac?
Multumesc.
Versiune printabilă
Salut,
Mi-am facut cont acum cateva zile, vreau sa postez un anunt de vanzare pentru un domeniu. Nu am acces de postare decat aici. Ce trebuie sa fac?
Multumesc.
sa citesti regulamentul.
L-am citit, tot nelamurit am ramas:Citat:
Pentru a începe un nou subiect apăsați butonul 'Subiect Nou' Post New Thread (veți avea nevoie de permisiunile potrivite pentru a face asta).
Citat:
Înregistrarea este gratuită (dacă nu se specifică altfel), și oferă o varietate largă de caracteristici, inclusiv: Postarea de subiecte noi
Minim 30 zile, minim 30 de posturi, reputatie pozitiva. Altfel nu poti posta in marketplace.
E o comunitate, nu e site de vanzari-cumparari. Promovarea serviciilor este un beneficiu al membrilor, momentan esti junior.
Ok, multumesc de raspuns.
Lasa ca eu am peste 50 de posturi si cand am postat in MP , incercand sa-mi selectez un client, am primit avertisment...deci lucrurile nu merg chiar dupa regulament...dar ne conformam, ce sa facem.Citat:
Postat în original de Catalin Cerga
Ca sa fie si eu ON la subiect:
1. as spune sa incerci sa postezi numai in aceasta categorie pentru incepatori
2. mai incearca sa treci pe la "Prezentare Forumisti" si nu incerca sa faci 20 posturi/zi pentru ca vei lua reputatie negativa....si eu am patit asa pana am invatat cat de cat mersul pe aici. Este foarte strict, pot spune ca exagerat de strict.
Ai gresit categoria.
Infractiunea ai primit-o pentru ca ai facut o oferta comerciala intr-un topic in care cineva cerea informatii, in categoria "subiecte pentru incepatori".
Seopedia este asa cum este (un forum destul de popular, cu informatii utile) pentru ca utilizatorii RASPUND INTREBARILOR daca stiu si pot, iar ofertele comerciale sunt limitate la sectiunea marketplace.
Poate sa faca si 100 de posturi pe zi daca vrea si poate. Problema nu este numarul posturilor ci calitatea lor.
Sunt tot felul de oameni aici, unii trecuti prin viata, prin "online" si nu ii poti pacali pe toti cu reply-uri de genul "hahaha" sau "da, si mie mi s-a intamplat". Daca scrii chestiuni utile, daca raspunzi la subiect, poti scrie 500 de postari pe zi, n-o sa primesti nici negative nici avertismente, dimpotriva chiar, o sa-ti faci prieteni, cunostinte, o sa ai colaborari etc.
Daca ai rabdare si respecti regulile generale nu ai motive sa spui ca sunt exagerate regulile, dar ma bucur ca ai reusit sa constientizei si ca te-ai conformat.
Off:
Nu am vazut niciun topic deschis de tine in MP, asa ca nu vad cum voiai sa iti selectezi un client. Mai degraba ei sa te selecteze pe tine.
Numai bine!