Scuze nu am vazut Dan, am vazut tarziu ca ai spus si tu.. mii de scuze!
Versiune printabilă
Scuze nu am vazut Dan, am vazut tarziu ca ai spus si tu.. mii de scuze!
Încă odată, mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Din păcate, tema e destul de veche și n-am reușit să fac mare lucru cu ea, așa că m-am reorientat spre Avada de la Wordpress.
Puteți continua liniștiți să-mi folosiți topicul dacă aveți întrebări asemănătoare.
Zi de luni faină și ușoară!
Cu permisiunea initiatorului acestui topic,ma intereseaza daca stie cineva ce tema este folosita pe siteul hopy.com?
Pare a fi custom.. Nu reusesc sa identific pe ce platforma e realizat acel site. Sunt niste teme asemanatoare pentru av-arcade pe acest site: AV Arcade Templates | Arcademug
Eu cand vreau sa aflu tema unui site (de obicei wordpress) procedez astfel:
Clik dreapta-->View Source Page-->CTRL+F-->scriu "theme" si cauta in cod ceva de genu http://numesite.xx/wp-content/themes/numetema/style.css
Unde "numetema" e numele temei.
In CSS ar trebui sa gasesti mai multe detalii
In cazul in care folositi chrome si doriti un plugin care sa va mai scuteasca din treaba puteti incerca Wappalyzer
Nu stiu daca exista si in Firefox.
Am descărcat și eu pluginul recomandat de Nica Cristian (căruia îi mulțumesc pentru recomandare). Deși eu l-am instalat pe Chrome, am văzut că există și variantă de Firefox.
E destul de bun pentru identificarea câtorva pluginuri, însă pe nicăieri nu mi-a indentificat temele. Oricum, pentru ceva mocas, e okay.