"Totul tine pana crapa", respectiv pana te raporteaza cineva.
Nu doar pe probleme de copyright cat si de nerespectare specificatii google.
Spor sa ai
Versiune printabilă
"Totul tine pana crapa", respectiv pana te raporteaza cineva.
Nu doar pe probleme de copyright cat si de nerespectare specificatii google.
Spor sa ai
M-am uitat sumar pe site si iti pot spune ca e mult mai profitabil sa iti faci propriile poze cu citate.
Le poti face foarte foarte usor. Copiezi ideile (alea nu au copyright), folosesti imagini free daca e cazul si sansele sunt sa iasa ceva serios.
Daca site-ul a fost scos din index pe motive de copyright e adevarat, nu merita sa te chinui cu domeniul respectiv, dar poti lua altul la fel de bun si faci treaba calumea.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...8c4964e6183e9b
Asta e, din fiecare chestie inveti cateceva chiar daca pierzi. Trebuie sa inveti si cum sa pierzi ca sa-ti iasa a doua oara.
Exista moderatori capabili pe acest forum sau oricine poate vorbii orice, la orice discutie de pe forum ? Deja sa deviat de la subiectul discutiei..
Eu cred ca nici macar nu meriti sa primesti raspunsuri, ba mai mult meriti sa fii scos din comunitate. Vii aici cu un site de 2 bani plin de content furat, vrei sa afli de ce Google te baneaza pentru site-ul tau de 2 bani si la fiecare raspuns care ar trebui sa-ti fie invatatura si o lectie, raspunzi acid si suferi de superioritate. Pai daca ai deja cunostintele, dute prietene in alta parte sa te plangi sau rezolva-ti probleme singur.
Din partea mea ai un bad rating si sper sa fie inchis postul si eventual vreo 20 zile de pauza nu ti-ar strica, sa-ti revizuiesti atitudinea asupra moderatorilor care tin acest loc ferit de cei ca tine.
Tocmai am primit si un mesaj privat. Cred ca e timpul sa ia o vacanta, ca este destul de agitat tanarul nostru.
Astăzi, 17:30
Razvan92
Razvan92 este conectat acum Membru SeoPedia
Salut tomberon
Am zis sa nu fiu un gunoi ca tine si sa-ti dau un mesaj privat ca sa-ti atrag atentia ca dai din gura aiurea.
Poate te pun pe gard cu site-ul tau valoros sa vedem unde mai comentezi dupaia. Ma pis pe bad ratingul tau.