Salut as vrea sa va intreb ce parere aveti despre aceste backlinkuri sau despre site in special : http :// www . blackhatlinks . com / index _ dofollow . php
Am un site nou creat cand zic nou mai exact 1 saptamana , as vrea sa strang 100 + posturi dupa care sa incep sa cumpar backlinkuri ... din cate am auzit blackhatlinks au servicii bune nu stiu ce sa zic pentru ca nu am incercat . Siteul este pe nise de hack , jocuri mai exact . Pana fac acele 100 de posturi fac si eu seo cum pot ma gandeam dupa ce am facut 100 + posturi sa incep sa cumpar acel pachet de 100 de backlinkuri as vrea 40 sa le pun pe index 30 pe un post si 30 pe un post cu keywordsul respectiv ... dupa 2-3 zile sa mai cumpar un pachet tot asa 40 index 30 pe un post 30 pe alt post ... dupa cateva zile repet manevra . Este foarte greu sa dai comentarii pe bloguri de genu "hack" pentru ca nu le accepta nimeni commenturile . As vrea sa aud de la voi daca este daunator ce as vrea eu sa fac , sau daca sa cumpar alt pachet sau la un interval de timp mai mare .