Daca ar fi fost sa ocupi primele pozitii dupa acea cheie, crede-ma ca ai fi avut cateva mii de unici pe zi, cel putin! Si ti-o spune, cu mana pe inima, un novice in SEO.
Versiune printabilă
poate numarul de vizitatori nu e corect, cu ce verifici?
Salut! Blogul a aparut de nicaieri, din nou pe pozitia a 2-3a fara sa fac nimic. Doar am mai adaugat 2 articole intre timp. Daca are cineva timp sa verifice daca e si la el pe aceeasi pozitie, ii multumesc! Cateva sfaturi sa il pot pastra acolo? Cateva greseli de evitat?
Nu o sa-ti dea nimeni o lista de instructiuni exacte. Exista cateva articole bune pe forum, dar la care trebuie sa citesti si "printre randuri" ;)
Pana una alta, site-ul tau rankeaza pe pozitia 2, deci se pare ca ai descoperit reteta sau macar o parte din ea. Analizeaza atent ce ai facut. Cele mai bune practici nu le vei obtine prin tutoriale, ci prin experienta si teste :)
Pai blogul a aparut timp de 2-3 luni pe pozitia a 2-a, dupa aceea a disparut de tot timp de o luna, iar acum a aparut iar.. La inceput am bagat blogul in directoare si am comentat pe bloguri, chestii pe care le face orice novice, dupa ce a ajuns pe pozitia 2 nu am mai obtinut niciun backlink..timp de 2-3 luni a stat pe pozitia aceea, iar dupa aceea am bagat blogul in 3-4 directoare si a disparut de tot. Deci blogul sta acolo doar pe content, asa ca tot asta voi face.