Am de facut o baza de date pentru evidena lucrarilor stiinifice cu interfaa de administrare
web . si nu stiu cums e face. Ma puteti ajuta ?
Versiune printabilă
Am de facut o baza de date pentru evidena lucrarilor stiinifice cu interfaa de administrare
web . si nu stiu cums e face. Ma puteti ajuta ?
Baza de date sau administrarea?
Daca vrei sa folosesti asa ceva, ai optiuni Open Source: Evergreen ILS | Evergreen – Open Source Library Software, Koha - Open Source ILS - Integrated Library System
Daca e proiect sau examen, atunci ar trebui sa-l faci singur, nu ?
daca as stii cum se face , as fi facut.. am mai citit pe net si m-am gandit asa
1. Uz intern extern - adica accesezi cu link sau ip
2. acces si ce drepturi:
-admin-utilizatori-vizitatori
parola sa poata modifica si aduga
vizitatori pot sa citeasca doar
3. Accesul se face pe baza de parola
4. Ce informatii trebuie stocate despre fiecare lucrare
Nr. crt.-data adaugare -Titlu-Autori -detalii(descriere )
Cred ca ar fi bine sa vezi un curs de PHP, sunt cateva online. In principiu e vorba de cateva interogări sql, ori inveti singur, ca tot esti la scoala, ori rogi pe cineva sa-ti faca!
Am inteles. ms mult. o sa incerc. ma gandeam ca poate aveti un cod ceva..si modificam ceva pe acolo
Rapsodia, nu mai vorbii aiurea, sau nu mai posta daca nu ai cunostiinta de cauza! Cam in fiecare post iti spui parerea, fara poate sa ai cunostiinta de cauza!!!
Wordpress, iti poate face exact ceea ce ai tu nevoie + ca este un cms destul de sigur + iti ofera multe avantaje.
Deasemenea, poti sa "te joci" cum vrei cu utilizatorii (admin, vizitator, utilizator).
La wordpress, ai custom field, in care inserezi / vizualizezi exact ce doresti.
Da-mi pm cu mai multe informatii si iti arat cat de usor este! NU ai nevoie de cunostiinte avansate in php, mysql, etc...
Colegul nostru se pare ca vrea exact ceea ce ii ofera un wordpress!!! Daca nu stii cum sa folosesti wordpress, nu iti da cu parerea aiurea. Poti sa faci multe lucruri cu wordpress, fara cunostiinte avansate in php!!!
Pt ce mi-ai dat bad post??? Poti sa imi explici????
.biblioteca-digitala.ase.ro/biblioteca/model/index2.asp.drept model asta mi a spus
Alex, eu tot nu am inteles ce vrei tu de fapt si ce legatura au toate cu WP-ul?
evidena lucrarilor stiinifice = evidenta banuiesc.Citat:
Am de facut o baza de date pentru evidena lucrarilor stiinifice cu interfaa de administrare web
Ne-ai dat un link catre o pagina asp = inseamna server windows, nu stiu daca are siu legatura cu ASE-ul cee ac evrei tu. Indifrent ca esti la liceu sau la facultate [ ma gandeam ca 90 o fi anul nasterii, deci ai peste 24 de ani ], ar trebui sa poti formula o intrebare mai explicit.
Daca faci postari pentru a ajunge la market, o sa te umpli de negative, deci mai analizeaza putin. Daca vrei sa-ti faca cineva lucarea la ASE, ai slabe sanse gratis - pe baza de ajutor. Cand am terminat eu ASE-ul in 2000, stiu ca era in programa ceva legat de asp. Daca asta e treaba, cauta in curs ca se explica tot. Daca vrei in Php - era pe net un curs - oriceon parca cu 5 -6 exemple de interogari si pagini cu afisari raspunsuri. Interogarile SQL sunt destul de simple, deci pe langa faptul ca-ti vor folosi mai tarziu si la examene, ar fi bine sa te apuci singurel. Nu e chiar asa de complicat. Daca vrei sa-ti faca cineva totul, cauta pe forum, sunt destui programatori, le scrii in privat.
Bafta!
Esti foarte incoerent in exprimare.
Daca am inteles bine, practic vrei un site, nu o baza de date, dupa modelul bibliotecii digitale mai sus mentionate.
Sfatul meu e sa folosesti wordpress, iti ofera tot ce ai nevoie.
Daca nu te pricepi, ti-l pot realiza eu contra cost, cu conditia sa imi oferi continutul sau sursa acestuia.
Desi esti foarte incoerent cum spune si Catalin, cred ca tu ai nevoie de o tema, care habar nu ai cu ce se mananca(practic nu ai frecventat cursurile sau seminariile), pe care nici macar nu o intelegi drept dovada dai segmente din cerinte si nu o poti explica in OP clar si concis.
In cazul in care am priceput ce ai de facut, este un site ce cuprinde o baza de date, ceva pagini php cu care sa extragi anumite informatii din DB si sa le expui sub o anumita forma asemanatoare unui site de ceva. Daca este o tema la ASE nu cred ca o poti face cu wordpress cum sustin colegii ci ai nevoie sa scrii tu codul de la 0.
Poti angaja pe cineva sa ti-o faca fie de aici de pe forum, fie de pe alte siteuri gen freelancer, dar cu exprimarea greoaie cred ca iti va fi foarte greu sa primesti ceea ce doresti acolo.
As putea sa ti-o fac si eu daca imi oferi o imagine clara a ceea ce ai nevoie, in caz ca esti interesat da-mi un PM(private message).
Pentru a realiza ceea ce doresti trebuie sa ai cunostiinte de mysql (baza de date - proiectarea si structura unei baze de date) iar pentru interfata (php/html) ai nevoie de o clasa de login si apoi sa creezi formulare (adaugare/editare), afisarea informatiilor din baza de date.
Poti realiza si cu wordpress dar pe viitor daca se cere sa o imbunatatesti o sa iti fie foarte greu. De exemplu daca se doreste sa faci un filtru de cautare dupa anumite criterii e putin cam greu sa faci asta in wordpress daca nu sti programare.
Ofera-ne mai multe detalii si poate te putem ajuta. De exemplu ce campuri ai nevoie sa salvezi in baza de date?
O zi buna!