Momentan nu folosesc niciun program de afiliere, doar Google Adsense, nu stiu unde ai gasit tu.
Deci cu alte cuvinte ca site : Design, font, pozitionarea elementelor, pozitionarea reclamelor si asa mai departe, cum sta?
Versiune printabilă
Momentan nu folosesc niciun program de afiliere, doar Google Adsense, nu stiu unde ai gasit tu.
Deci cu alte cuvinte ca site : Design, font, pozitionarea elementelor, pozitionarea reclamelor si asa mai departe, cum sta?
Dacă ai conținut bun, vine și traficul. Momentan, spun asta deoarece mă gândesc că o să faci o schimbare, conținutul este dezastru. Nu ai informație? Spune-mi și te pun pe felie cu câteva agenții care se ocupă cu distribuirea de informații din domeniul IT.
Gresit, ai backlinks probabil sitewide.
majestic.com arata cam asa
18225 External backlinks
12 Refering domains
11 refering IPs
10 Refering subnets
moz.com arata asa
DA 18
PA 31
9 root Domain si 369 links
backlinkwatch.com iti arata 50 de linkuri, multe dintre ele de slaba calitate venind de pe siteuri care nu au nici o legatura cu continutul tau cum este de exemplu domeniul metin2bz.ro.
Daca vrei pozitionari bune in google si trafic trebuie sa faci un pic de curatenie si sa investesti in articole pe diferite siteuri de profil si bloguri. In rest cred ca poti face ca siteul sa aduca un venit bunicel.
Atomix un click in plus iti poate aduce remodificarea temei. Poti pune in single in partea dreapta sus un adsense de 160x90. TURN sau cum ii spune. La mine da roade dar am 1000 si ceva 2000. Nu stiu cate vizite ai pe site-ul ala.
SI eu ti-am verificat cu majestic dar m-am uitat doar CT- CF. Daca e ceea ce zice Benko Zoltan - > din 11 ip iti vin 18225 de back rezolva problema aia. Ip-uri diferite si cat mai putine back. Oricum ai nevoie de link-uri cu profil asemanator. Il cunosc pe cel care are GadgetReport.ro - Gadget, Mobile, Internet, Software - GadgetReport.ro - Stiri, informatii cu si despre telefoane mobile, tablete, smart tv, teste, videoclipuri, jocuri. , e vechi omu, scrie bine fata de tine, e preluat chiar si de realitatea. Are ceva vizite dar din cate am vazut e greu sa ajungi sus. Uite hit.ro are in spate o armata de site-uri mari, a avut 6000 7000 acu are 3-4000 stabil. Deci e greu. Nu vreau sa descurajez, dar ca sa stii cu cine concurezi.
Am inteles, habar nu am cum au aparut aceste backlinks. Sunt de acord ca fara articole de calitate nu pot sa il ridic foarte sus, cred ca de multe ori depinde si de ce vizitatori vrei sa ai, copii care dau clicuri din greseala sau persoane pricepute care cauta doar continut de calitate, care este mai profitabil. Am observat multe site-uri care au un continut si mai dezastru decat almeu dar trafic mai mare.
Sincer va spun, daca reusesc sa il fac sa genereze un profit de 5-10 euro maxim / zi sunt multumit de el, momentan produce 1 euro maxim pe zi singur, fara reclama deloc, trafic organic google, adica fara sa ma ocup de el. Nu stiu daca aceasta nisa este foarte profitabila, am avut domeniul asta si am zis sa il folosesc de asta am si facut pe aceasta nisa.
Imi poti spune ce rata de click ai [CTR] in adsense?
Citat:
Alinierea imaginilor cu anunțurile
Editorilor nu le este permis să încerce să asocieze anumite imagini cu anunțurile individuale care apar pe site-urile lor. O astfel de implementare poate cauza confuzie în rândul utilizatorilor, făcându-i să creadă că imaginea are o legătură directă cu ceea ce oferă agentul de publicitate; ca atare, este o încălcare a politicilor noastre.
CTR in adsense am asa:
Astazi : 6,67%
Lifetime: 1,35%
Nu cred ca este o mare problema anunturile printe articole, se vede clar care este anunturi si care articole. Oricum astept pareri despre acest lucru de la mai multi, ca mai facut curios.
La blogger dece se poate:
https://support.google.com/blogger/answer/72821?hl=en
Incearca sa setezi Poop Up-ul sa apara dupa minim 60-100 secunde
introdu www. in adresa.
Box layout daca iți permite tema.
Ma dor ochii de la prima privire a site-ului, vezi ce faci cu culorile alea. Iar site-ul mi se pare putin cam dezordonat, privit de pe un netbook cu rezolutie destul de mica.