-
Sfaturi incepatori
Am o problema si va cer sfatul: cum ar fi mai bine sa procedezi in cazul in care ai mai multe site-uri ce produc ceva bani - adica sunt pe profit [ venituri-cheltuieli>0 ]? Sa incerci sa gasesti noi keyworduri pentru cele ce merg mai bine sau sa te axezi pe cele care produc mai putin? Intreb pentru ca la unele dintre ele am impresia ca s-a ajuns la saturatie, o incercare de a mari numarul de keyword-uri ar putea fi sortita esecului, ma gabdesc ca gugal nu o sa-ti acorde autoritate pe sute de cautari, ba mai mult ai putea dilua continutul si ai putea pierde si ce ai.
-
Cum vad eu problema: daca ai un site mai generalist si rankezi pe unele cuvinte cheie in prima pagina, in cazul in care merita incearva sa dezvolti siteuri separate pentru aceste nise.
Astfel vei avea siteuri targetate ce pot obtine pozitii mai bune pe cuvintele tintite si candva daca doresti acest lucru le poti vinde pentru a te focusa pe proiecte mai bune.
-
Acopera tot ce tine de nisa site-ului ( ca si keyword daca vrei sa ii spui asa ) pentru a capata autoritatea necesara si implicit sa produci mai multe venituri.
Pe Ro site-urile targetate merg inca bine intrecand pe cele generaliste sau ce abordeaza mai multe nise ,etc.