-
Problema tastaura
Salutare, am si eu o problema pe care nu pot sa o rezolv si nu gasesc o solutie nici pe gogu nici pe youtube.
Cand apas pe tasta "ctrl" se deschide automat Google Chrome si se duce pe pagina de start, comenzile "ctrl+tab" sau "ctrl+F4" ori "alt+enter" nu mai functioneaza.
Stie cineva cum se poate rezolva?
Mentionez ca am Windows 8.
Multumesc aniticpat.
-
1. Verifica de virusi
2. Dezactiveaza extensiile
3. Verifica Shortcut key input
4. Update Chrome
5. Reinstall Chrome
Incearca sa instalezi alt browser si vezi daca face la fel, daca nu e clar ca e de la chrome.
-
Virusi! Posibil probleme si cu tastatura. Incearca si alta tastatura.
-
E posibil sa ai probleme cu tastatura. Totusi, pentru a fi sigur de asta, instaleaza gratuit o tastatura virtuala si apoi vezi ce se intampla cand dai click pe Ctrl. Poti descarca gratuit o astfel de tastatura de aici Free Virtual Keyboard for Windows. Daca problema persista si cu tastatura virtuala, e clar ca e ceva din Windows.
-
Se pare ca ai luat un virus de undeva. incearca sa rulezi un antivirus, si daca nu reusesti treci la o alta tastatura
-
Cum zic si colegii verifica de virusi, dar deobicei e un malware, care nu e detectat de antivirusi. Incearca cu Malwarebytes (sigur gaseste multe lucruri) sa cureti calculatorul.
-
Vezi ca in windows tre sa fie o tastatura software, aia de o pui pe ecran si poti apasa cu mouse-ul pe ea.
Foloseste-o pentru a identifica ce taste se apasa de fapt cand apesi ctrl.
Daca nu se apasa nimic in plus, cel mai probabil au dreptate colegii cu malware stuff.
-
Cel mai probabil, in tastatura s-au scurs ceva lichide. Daca este vorba de un laptop, poti incerca la un service sa o curete intr-o baie de alcool cu ultrasunete, daca e tastatura de pc, se poate schimba fara discutii. De software/virusi, nu stiu daca se poate pune in discutie din cate spui tu, incearca si cu o alta tastatura in prima faza.