Salutare colegii,
Stie cineva de unde pot cumpara o thema ca cea pe care o folosesc siteurile AXN? Macar asemanatoare.
Versiune printabilă
Salutare colegii,
Stie cineva de unde pot cumpara o thema ca cea pe care o folosesc siteurile AXN? Macar asemanatoare.
Salut
Daca te referi la axn.ro, nu e construit pe WP, e pe Drupal.
Pentru ce exact iti trebuie thema?
A... nu am stiut. Imi trebuie pentru un website in care o sa descriu imagini mai mult, dar trebuie sa aiba si blog. Stii ceva Catalin ?
Daca ai nevoie de ceva personalizat, n-o sa gasesti nimic out of the box. In drupal poti sa faci orice, dar developmentul drupal e mai scump decat wp.
Adelin, ai cautat pe site-urile cu teme de WP?
Cauti ceva gratuit sau e ok si contra cost?
Caut ceva platit .
Pe Drupal poti sa gasesti teme pe nisa de filme, f bine facute, iar drupal are blog in core. Vezi asta: Demo site for Drupal themes | ThemeBrain
la cat de avansate sunt themele de WP acuma poti sa faci aproape tot ce vrei cu ele. Ca si theme platite si super ok recomand themeforest.net
Pentru WP merg ok si smthemes. Ai de unde alege si sunt destul de customizabile.
Daca doresti sa cumperi o tema wordpress poti incerca ThemeForest sau WrapBtootStrap ai de unde alege.
Mai am cateva site-uri similare:
1. Wordpress | Gridgum
2. https://www.codester.com/
3. Premium Professional WordPress Themes | Theme Trust
4. WordPress Themes | WP Themes | WordPress Templates
5. Bootstrap themes and templates - BootstrapZero
Pe mojo-themes ai de unde alege, restul sunt mai slabute.
Uite pe ce am pus ochii :) . Vreo parere are cineva ? Maginess
Este frumoasa, nu este foarte incarcata deci merge. Imi place ca este foarte simpla.
cind alegi o tema de pe themeforest iti recomand sa studiezi cine este autorul ( este preferabil sa fie unul ''elite'') apoi cite vanzari a facut intrun interval de citeva luni si sa te uiti la comentarii ( ce pareri au cei care au cumparat, in cit timp raspund la problemele clientilor, etc.) si apoi sa iei decizia de a cumpara ...
Felicitari pentru alegere, pare foarte ok tema.