Salut, daca scriu www.numesite.ro/wp-login.php imi apare pagina cu user si parola, dar dupa ce introduc user si pass, atunci imi apare o pagina goala. Voi solicita la hosting back-up de ieri.
Multumesc frumos pt sfat
Versiune printabilă
Salut, daca scriu www.numesite.ro/wp-login.php imi apare pagina cu user si parola, dar dupa ce introduc user si pass, atunci imi apare o pagina goala. Voi solicita la hosting back-up de ieri.
Multumesc frumos pt sfat
Ai grija si la htacces. daca ei au deja rewrite ON si tu redeclari da eroare. Aceeasi eroare da si cand setezi Permalinks daca nu pui in htacces ce iti da wp. Daca nu vadem nu putem sa ne dam seama...
vezi la postul nr. #7 http://forum.seopedia.ro/subiecte-pe...tml#post296424
Folosesti wordpress? Daca da, dai un flush la permalinks(set to default), si incearca dupa aia
folosesc wordpress. Site-ul este Inchiriere remorci Bucuresti , si nu ma pot loga in wp-admin. Am cerut o restaurare de fisiere din aceasta dimineata. Revin cu info.
va salut. S-a rezolvat cu un backup de ieri :) . Va multumesc pentru ajutorul acordat.
Am gasit ce a provocat blank page-ul. La tema respectiva a site-ului, am sters din library.php urmatoarele linii pentru a utiliza un plugin SEO de inserare manuala a titlului, descrierii si keyword-ului pentru fiecare pagina.
echo '<meta name="Description" content="'.preg_replace('/[\'\"]/', '',$descr)."\" />\r\n";
echo '<meta name="Keywords" content="'.$keywords.$this->get( 'seo', 'keywords' )."\" />\r\n";
Dupa aceasta stergere, totul a decurs ok, mai putin faptul ca wp-admin nu mai putea fi accesat. Nu cunosc motivul pentru care nu mai functiona pagina respectiva.
Am repus acele 2 randuri, si totul este ok, mai putin faptul ca acum imi apare :(
<title>Inchiriere remorci Bucuresti</title>
<meta name="Description" content="" />
<meta name="Keywords" content="" />
voi "sapa" dupa raspunsuri.