Eu ma gandeam ca google are un robot care stie ca un continut chiar daca a fost dezindexat, a fost candva pe alt site. Si un blackhatter poate a facut scrapping si acum vine si pune continutul pe un site de-al lui.
Versiune printabilă
Eu ma gandeam ca google are un robot care stie ca un continut chiar daca a fost dezindexat, a fost candva pe alt site. Si un blackhatter poate a facut scrapping si acum vine si pune continutul pe un site de-al lui.
Eu chiar am un site in care am postat aproape toate articolele cu o data anterioara, cu cateva luni inainte (nu conteaza motivele pt care am ales varianta asta). Toate paginile au rankat normal, nu am observat sa-l fi deranjat pe Google lucrul asta, au fost prin top 10 (dar cu siguranta nu din cauza asta, ca sa nu se inteleaga ca e o metoda de a ranka :) )
Nici nu m-am gandit la momentul respectiv ca as putea avea de pierdut din cauza asta, pt ca nu a fost o incercare de a-l pacali pe Google in vreun fel...doar asa a trebuit sa procedez si nu mi s-ar fi parut corect sa ma depuncteze intr-un fel din cauza datei pe care am setat-o...Eu nu cred ca are vreo importanta pentru Google data pe care o setam noi, ci doar cand indexeaza paginile.