Am sarit peste un "doar". Now makes sense.
Versiune printabilă
OFF:
X: As avea nevoie si eu un programtor sa imi faca un site. E foarte simplu: "un input si un button". Cat ma costa?
Y: t euro.
X: Ai auzit de google? Ai putea sa il faci?
Morala: "Sunt oameni care nu stiu ce inseamna programarea, au instalat wordpress si totul li se pare foarte simplu. 2 click-uri si devin bogat"
Un programator bun, e angajat pe 2.000 euro + / luna (cu toate taxele platite). Un site comparator bun de preturi (backend + design) nu il faci probabil nici in 6 luni (cu functionalitati nu doar banale).
Ii dau dreptate lui puthre si plusez. 50k e un buget mic, ii dai doar pe dezvoltare. Programarea nu e chiar asa usoara, iar chestiile care par simple de fapt au multa munca in spate.
Iar site-urile serioase sunt pe platforme custom, nu pe un wordpress si cateva pluginuri.
Daca omul vrea pe wp e clar ca nu vrea sa concureze cu shopmania . sa fim seriosi cate comparatoare de top sunt in romania? eu daca caut ceva ma uit pe price si shopmania si... cam atat. Iar daca vrea sa concureze cu ei nu cauta aici raspunsul. Eu cred ca vrea ceva simplu, cu bani mai putini, nicidecum 50k .