Pai... nu stiu... daca inserezi un link, si practic ii zici lui Google, "Hei, du-te si uita-te acolo ca am bagat un link", dupa parerea mea este mai suspicios decat un post nou, original. Chiar daca nu prea se scrie despre Android.
Versiune printabilă
Pai... nu stiu... daca inserezi un link, si practic ii zici lui Google, "Hei, du-te si uita-te acolo ca am bagat un link", dupa parerea mea este mai suspicios decat un post nou, original. Chiar daca nu prea se scrie despre Android.
Da asa riscuri sunt oricum. Daca siteul are un background curat si outbound links raman la un nivel scazut nu vor fi probleme. Daca maine de exemplu un site de talia techradar.com pune un link spre mine actualizand un articol vechi si la ei rata de crawl e mare , eu sa ii rog sa scoata linkul ? De la unul din site- urile cele mai autoritare de pe glob doar cu gandul la penalizari ? Oricum cu G nu esti niciodata sigur .. dar daca stam cu teama de orice nu o sa mai facem linkuri. Orice link bun costa.
Exista o strategie clara care se bazeaza pe linkuri de pe articole vechi, daca si pe Link Assistant se vorbeste despre astfel de tehnici atunci nu sunt chiar atat de periculoase cel putin in prezent.
Ultimate guide to broken link building