Exista o sursa credibila unde este specificat expres acest lucru? Nu de alta, dar cred ca ar trebui stipulat clar si fara echivoc in tos.
Versiune printabilă
Exista o sursa credibila unde este specificat expres acest lucru? Nu de alta, dar cred ca ar trebui stipulat clar si fara echivoc in tos.
Inainte sa incalci terminii adsense incalci termenii youtube care zic ca nu ai voie sa vinzi niciun fel de publicitate pe un site care are embeduite clipuri de youtube. Punctul 5 litera E de aici https://www.youtube.com/static?template=terms
Eu acum vreo 2 ani am avut un site de trailere. Luam video de pe youtube si scriam un sinopsis original. Dupa vreo 3 luni mi-a fost blocat siteul, nu mai afisa reclame adsense.
Le-am dat mail si mi-au spus exact care e problema. Am scos video am lasat doar sinopsis si mi-au deblocat siteul. :)
bez.ro a facut mii de euro lunar cu plugin de video lock, din noiembrie si pana acum. Probabil a primit si el multe reporturi (fiind nr 1 trafic.ro mult timo), insa n-a patit nimic. Sunt sanse sa iti blocheze site-ul, important e ca site-ul pe care ai plugin-ul sa nu fie site-ul pe care ti-ai facut contul de adsense. Practic, daca e sa se intample, nu ai foarte mult de pierdut :)
Si vplay a facut peste 1 milion de dolari. Asta nu il face un site legal. :)
Sunt multe siteuri care folosesc adsense intr-un mod necorespunzator si care sunt prinse tarziu sau care nu sunt prinse niciodate. Noi aici vorbim stric de reguli.
Ca sunt unii care considera ca merita sa-si riste contul adsense e alta treaba.
Mai, NU ai voie cu acel plugin, 100%, am patit-o chiar eu zilele acestea iti blocheaza site-ul fara doar si poate, si nu mai faceti comparatii, nu toate conturile sunt tratate la fel.
Explicatia este: Utilizatorii trebuie să poată naviga cu uşurinţă în cadrul site-ului pentru a găsi produsele, bunurile sau serviciile promise.
Incalci regulamentul de calitate pentru webmasteri,
Incalcare este: afirmații false cu privire la descărcarea sau redarea conținutului;
Deci 100% nu se poate, nu va lasati amagiti aiurea, pana la urma aveti doar de pierdut.
In orice loc sunt oameni cu interese "legitime". Chiar si aici.
Asa ca hai sa fim seriosi. Ideea de a concura Youtube is serp e o aiureala.
Se supara Google ca iei click-urile care se duceau spre Youtube... Care click-uri? De unde?
Traficul respectivelor site-uri vine in mica masura (sau deloc) din Google. Site-urile alea n-au nicio treaba cu Google, nu le pasa de SEO si serp.
Au trafic aproape 100% din Facebook si sunt vizitatori care altfel nu ar fi interesati de respectivul clip. Sunt pur si simplu furati ( miseleste :) ) din Facebook.
LE.
Pancule, multumesc pentru ca ti-ai justificat negativul.
Il interpretasem ca pe o agresiune, mai ales ca tu esti unul dintre cei care chiar vand fani facebook.
Dar asa, ca m-ai lamurit, e ok.
Multumesc!
Credema pe cuvant ca crezi foarte prost ce crezi, si nu am nimic de castigat. Eu vorbesc din fapte nu din auzite sau presupuneri..
100% din cauza acelui plugin contul iti poate fi blocat sau site-ul banat
Google nu iti umple tie buzunarele si isi calca politica in picioare pentru ca furi tu traficul de pe Facebook , sa fim seriosi.
Eu am spus ceea ce cred eu, tu ai spus ce crezi tu, de ce consideri ca totul trebuie sa se termine dandu-ti tie dreptate?
In loc sa ma contrazici cu vorbe multe puteai sa-mi oferi un link spre o sursa credibila care specifica acest lucru.
Nu interpreta personal, nu am nimic cu tine.
am spus iti "poate", pentru ca ti-am spus mai sus, nu toate conturile sunt tratate la fel, oricum intelegi ce vrei :)
eu doar incerc sa ajut! pentru ca unii sau altii citesc acest subiect si se lasa amagiti de afirmatile tale, si e greu cand te trezesti banat de google, macar sa sti motivul dinainte.
p.s ce sursa? eu sunt sursa:), daca ti-am spus ca am patito pe pielea mea, altfel te lasam sa vorbesti linistit, vrei sa iti dau contul adsense?:))