Toate functionalitatile nu ajung la 5000 de euro ai spus foarte bine. Restul ce are nevoie e problema lui dupa. Pe om il interesa pretul site-ului
Versiune printabilă
Toate functionalitatile nu ajung la 5000 de euro ai spus foarte bine. Restul ce are nevoie e problema lui dupa. Pe om il interesa pretul site-ului
eu cindva am avut o discutie pentru un magazin online pentru piese auto, cu ceva ani in urma nu stiu daca pe atunci era TecDoc si am avansat un pret de 2000 euro dar nu filtari doar listare de produse si search in site .Nu s-a facut si nici nu-mi pare rau..mai mult era o cunostinta decit un client si chiar nu vroiam aceea lucrare,pentru ca trebuia sa-mi fac o echipa de 3-4 oameni si nu cunoasteam atatia oameni de incredere pe vremea aia !
Eu asa inteleg (printre randuri) de la @lukiano ca doritorul de site ar vrea sa scape cu 2,3 sute de euro
eu ii doresc succes si chiar sunt curios daca in timp @lukiano, ne va anunta daca proiectul s-a facut si la ce pret!
@Tom am preferat sa-ti scriu in privat o chestie, asa am considerat ca e mai bine!
Am vorbit ieri cu omul care avea nevoie si m-a anuntat ca a gasit pe cineva. Eram in trafic si nu am apucat sa stau prea mult de vorba despre detalii. Oricum m-am gandit ca este important sa va anunt.
Multumesc tuturor pentru interesul acordat.
Un asemenea proiect poate fi realizat si cu un buget de 5-10.000 euro pe un Magento.
Acum depinde de ce detalii se cer deoarece cand se intra in detalii se poate ajunge la o suma dubla sau chiar tripla uneori fata de suma propusa initial.