-
Clicks fara referrer
Postez produse din afiliere pe un website care inca nu este activ. Cu toate acestea am cateva click-uri de la un anumit yelland - legal dot co dot uk si am mai multe click-uri "fara referer pe anumite produse. Din ce motiv pot aparea acestea?
Multumesc.
-
Cu toate ca nu am inteles foarte bine contextul, voi incerca sa-ti raspund strict la intrebare:
"referer" = este un header pus de browsere in request ce contine adresa paginii care gazduieste link-ul prin care a ajuns vizitatorul pe site-ul tau.
Poate lipsi in multe cazuri, de exemplu:
a) requestul nu a fost facut de un browser ci de un bot
b) vizitatorul a venit printr-un click pe un link ce nu era gazduit de o pagina web. Daca eu iti trimit un link pe messenger si tu dai click, vizita aia nu are referer.
Sper sa te ajute raspunsul.
Spor,
-Valentin
-
Multumesc Valentin.
Da, am inteles acum ce inseamna"referer". "Fara referer" m-ai lamurit cu exemplele, inteleg.
Click-urile de pe acel webiste cu domeniu co uk, probabil ca vin tot din cauza ca exista vreun link de-al meu pe pagina respectiva. Am incercat sa accesez in browser pagina respectiva, zice ca nu exista:)
Oricum, multumesc pentru raspuns , a fost util. Macar jumatate din problema am inteles-o.
Cu cealalta jumatate probabil ca nu merita sa imi bat capul in acest moment.
-
-
Good read. (cel putin pentru mine:))
Cred ca am acum stiu care e problema. Pe domeniul principal acum am o pagina de "under construction" . La un moment dat fusese inactiva cateva zile si asa cred ca a fost posibil accesul la vreun link de-al meu.
Multumesc!
-
are cineva idee cand dau la referer imi arata la unele cuvinte cheie acest mesaj: Google.ro -> Search terms blocked by Google [#1]