20th January 2014, 18:53
2 out of 2 members found this post helpful.
promopedia.ro - ATENTIE ! Tzeapa!
Salutare. Voiam de mult timp sa ma intreserez de promopedia,ro. Am cumparat un pachet de la ei pt care cred ca am platit 20E prin sms. Am asteptat (cum era normal) un email in care sa se mi se confirme plata si in care sa mi se spuna cat va dura inscrierea in motoare de cautare. Tot ceea ce stiam era ca va dura cam 2-3 sapt. In fine ... asta s-a intamplat acum ceva timp, nu-mi mai aduc aminte exact.
Au trecut zilele respective si nimic pe email .Am incercat sa dau de ei....SUPRIZA --- pe site au doar un numar de fax. 
Asa ca aveti grija cu promopedia,ro. - O MARE TEAPA! -
20th January 2014, 19:09
5 out of 5 members found this post helpful.
Ce frumos e sa arati cu degetul. Inainte sa cumperi, aveau cumva mai multe numere de telefon? Voi chiar nu intelegeti ca vina e doar a voastra? Cumparati produse ieftine de pe site-uri discutabile, fara sa depuneti un minim de efort sa cautati cateva informatii despre acel site si apoi deschideti 100 de topicuri in care tipati teapa.
Topicul corect era : am luat teapa pentru ca nu m-am informat, nu faceti ca mine!!
20th January 2014, 21:06
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
2dor
Ce frumos e sa arati cu degetul. Inainte sa cumperi, aveau cumva mai multe numere de telefon? Voi chiar nu intelegeti ca vina e doar a voastra? Cumparati produse ieftine de pe site-uri discutabile, fara sa depuneti un minim de efort sa cautati cateva informatii despre acel site si apoi deschideti 100 de topicuri in care tipati teapa.
Topicul corect era : am luat teapa pentru ca nu m-am informat, nu faceti ca mine!!
Explicatia ta pare un banc cu Bula.
Asta ar insemna ca toti suntem hoti si daca unul dintre noi nu a cerut cazierul si alte date despre colaboratori e vinovat, avem dreptul sa il pacalim.....hai ca e prea mult.