Juve de pica, Dama de trefla, un doiar de rosu, un saptar de caro, si ...?
De obicei sunt 5 carti:)
In loc sa dea banii pe seo, Mugur ii da la poker. Asa ca ce sa-i fac:)
Versiune printabilă
Tom,
Tu nu oferi o adresa sau un numar de telefon pentru afacerea ta.
tom, mi'ai luat banii ... si acum razi de mine ...
ai uitat ca vreau seo gratuit ? :))) :))
george ... :)) sa sti ca e o alternativa si pokerul online... ai o mica investitie... inveti .... si castigi ..
Nea... Mai repede scriu comentarii pe bloage si forumuri cu un euro / 100 comentarii. :))
@Tom: Daca ai luat banii omului, ofera si ceva gratuit. Asa il mentii client. :P
PS: glumeam, este treaba voastra ce faceti.
Conncluziile trase din experienta asta:
1.) Sa faci studiu de piata, inainte sa ceri sfaturi pentru denumire.
2.) Nu merita sa investesti intr-un service it, daca nu stai la oras.
3.) Studiile de piata pe retele sociale sunt inutile, nu raspunde nimeni la ele. :))
Imi cer scuze pentru deranjul facut...
Cu stima,
Vintruris Gheorghe.
Amu, ma bag si eu in discutie la final de topic, in ideea ca ceea ce intentionezi tu sa faci eu am facut-o cu multi ani in urma cand nu toti romanii erau "ingineri de sistem". Si sincer, daca vrei sa realizeze un service IT ai nevoie de un concept foarte serios si bine pus la punct, ceva nou si nemai auzit pana acum. Nu de alta, ca front de lucru este berechet. Acum gasesti un pc si pe la babele de la sat ca le-au instalat nepotii net sa vorbeasca prin Italia sau mai stiu eu pe unde.
O idee ar fi daca ai oferi vouchere sau promotii la servicii pe site-ul tau (spre exemplu) asa ti-ai putea populariza afacerea ta in online. Nu uita prima regula in Romania: Daca e moaca, romanasul nostru ar fi in stare sa plateasca si bani pe ea. Trist dar adevarat...