BulletProof Security a facut niste modificari la htaccess, cand am facut setarile la instalare, nu inteleg cum sa-l redenumesc? adica sa sterg ce este acum si sa ...?
Versiune printabilă
Funny, 403 imi da si mie :))
Stefania, deschide .hta-ul cu editorul din ftp si inlocuieste tot carnatul ala de cod cu codul pe care ti l-au dat colegii mai sus.
403 si aici;
cel mai probabil e blocat peste tot, iar in locurile din care se vede e "de vina" cacheul;
eu as incerca sa salvez tot ce e in server prin ftp si apoi as sterge tot si as adauga un index.html simplu ca sa imi dau seama daca problema e de la server sau de la script;
daca index.html si apoi index.php se vad ok, atunci treci la .htaccess pe care il golesti si vezi daca merge siteul asa..
mai departe treci la script (pluginuri / etc) si vezi unde apare problema;
dupa identificare se poate cauta solutia;
later edit: acum apare hacked by...
ooo, nice.
pai ar trebui sa iei la puricat fisierele si sa le cureti. Daca nu te pricepi, cel mai bine ar fi sa apelezi la serviciile colegilor de forum, nu e de joaca, daca vrei sa ai siteurile integre.
Un sfat pe care mi l-a dat si mie in trecut Ciprian, si mi-a prins al dracului de bine, Intai de toate, scaneaza-ti unitatea de pe care accesezi siteurile si schimba-ti parolele de pe un alt terminal. Posibil ca buba sa fie la tine in computer.
Bulletproof NU te pazeste de absolut toate problemele din lume. Asa cum scrie si hackerul "Sorry admin, your system not secure. Please fix your system now !", problema este de la siteul tau: fie ai versiune veche de WP, fie tema are bug-uri, fie ai intalat vreun plugin ce poate fi exploatat, sau ai folosit parole/permisiuni usor de exploatat.
Daca o sa cauti pe google siteul tau o sa vezi ca a doua pagina este "Sample page", asa te-au si gasit baietii. "Sample page" si "Hello world" ar trebui sterse imediat ce instalezi Wordpress-ul.
Acum, ca solutie, depinde cat de grava e problema, in cazul tau, ar fi recomandat sa muti posturile pe o instalare noua si sa o iei pas cu pas de la inceput. O curatare te costa cam scumpicel, dar daca totusi te intereseaza, poti sa ma apelezi.