-
"Bombi" sau "Bomby", mi se pare potrivit pentru un site de jocuri. Scurt si usor de tinut minte.
Dintre "Bombi" si "Bomby", zic ca ar fi mai potrivit "Bombi", pentru a evita adaugarile "cu y la sfarsit", "scris b-o-m-b-y", si altele de gen.
Dar, intr-adevar, daca tu detii ambele domenii, nu conteaza foarte mult. Faci redirect si se rezolva.
-
Eu am ales Bomby, mi se pare mai frumos cand il vezi scris si pare mai "de jucarie" decat Bombi.
-
"Bombi" - pentru titlu si logo si redirect de pe bomby ;)
-
Multumesc pentru sugestii, momentan Bombi conduce :)
-
Am citit de dimineata de pe telefon, dar am zis ca scriu de pe pc, imi e mai usor. Foarte bine ca ai ales bombi, e mai romanesc si mai bradabil, plus ca y-ul poate crea confuzii! Oricum daca vrei poti pastra si bomby si ii dai un redirect, daca vrei sa faci ceva foarte serios si esti dispus sa mai tii un domeniu!
-
Nice logo :)
Faci un bomberman multiplayer online? :D
-
:) Multumesc, lucrez inca la logo, nu am gasit pe cineva sa ma ajute ( contra cost desigur ) sa fac un bombi frumos :)
-
Sustin bombi, daca e .ro . Cred ca e mai usor de retinut..Pot incerca eu sa te ajut cu un logo. Nu contra cost, asa, sa imi pun imaginatia la contributie :D
-
Daca se poate si crezi ca poti face un bombi frumos, platesc. - Am deschis si un topic http://forum.seopedia.ro/servicii-we...-personaj.html
-
e cea mai buna alegere bombi.ro