-
Strategie SEO 2013
Salutare la toti!
Vin si eu cu o nelamurire si o prezint celor ce vor sa dea un sfat gratuit (apreciez efortul chiar si critica)
Este relevant sa pun continut scris in limba romana pe site-uri care au continut in engleza (de exemplu directoare articole)
Sunt convins ca daca le scriu in engleza s-ar accepta dar daca le pun in romana? (oare vor fi acceptate :)) ) Intreb pentru ca un continut in engleza cu link pentru un site din Romania parca n-ar avea relevanta
-
Daca ti le accepta e clar ca directorul are o problema si nu verifica articolele, deci nu ar trebui sa pui link din start.
Daca totusi esti "ambitios" si vrei multe-multe fara sa conteze unde si unele iti vor accepta, crezi ca un articol in romana pe un director in engleza va fi bine vazut de google? E mai relevant sau mai natural decat un articol in engelza cu link pentru un site romanesc?
Concentreaza-te pe directoarele romanesti iar daca vrei de afara neaparat in aceeasi limba cu directorul, dar sfatul meu e ca mai bine te concetrezi strict pe romanesti,
-
Daca tot continutul e in engleza, ai toate sansele ca articolul sa fie respins.
Dar poti face articol in engleza si sa pui link pe brand .. asa ti-l si accepta si faci si ce-i place lu' Google, cresti brandul :)
-
Ideea era:
Nu ar fi anormal sa scriu continut in engleza si pe ici pe colo sa pun keywordul in limba romana cu linkul catre site-ul meu? Mie mi se pare irelevant dpdv G.
Din cauza asta ma gandeam ca poate un articol in romana cu o densitate de key 1-2% ar fi mai ok, dar intervine observatia de mai sus
Pe brand nu prea ma intereseaza in mod deosebit mai degraba pe cuvantul cheie. Ce alte sugestii mai aveti? :)
Va multumesc