pozitii haotice dupa un anumit keyword
Am reusit sa duc un site pe prima pagina in google(scule electrice). Intrebarea mea este urmatoarea: De ce variaza asa mult pozitia lui? Cred ca la 2 zile cade si se ridica... E si pe 2, si pe 1 si pe 5 si pe 7 care sa fie cauza? si cand se stabilizeaza pozitia? Acum e pe pozitia 2 (timoshop.ro)
Multumesc!
pozitii haotice dupa un anumit keyword
Citat:
Postat în original de
Benko Zoltan
Cand optimizezi un site, cuvantul cheie pe care vrei sa-l ridici este bine sa fie cat mai in fata in titlu. Are o relevanta mai mare.
Titlul tau
Timo Shop - Totul intr-o multime de oferte | Vanzari scule electrice La ce vrei sa te ridici? La Timo Shop? Trebuie sa reformulezi titlul sa fie mai relevant.
Backlinkuri:
dupa majesticseo.com ai 27 de domenii de unde ai 18621 de backlinkuri.
backlinkwatch.com nu iti arata backlinkurile, asa ca nu vad ce ancora folosesti dar presupun ca sunt linkuri sitewide, altfel nu ai avea atatea, inseamna ca este posibil ca nu peste mult timp o sa fi penalizat pe cuvantul cheie care este in ancora. De ce cred asta? Citeste discutia
asta cu Serban Cristian care iti va raspunde daca sunt sau nu recomandate linkurile sitewide. Asta la prima vedere.
danielrus.ro pr4 - ancora: scule electrice
ivanuska.wordpress.com pr4 - ancora: timoshop
theodora0303.wordpress.com pr4 - ancora: scule electrice
.....
si asa mai departe....
Atentie, uneori chiar si in comentarii atunci cand primesti link si blogul respectiv arata pe prima pagina ultimele comentarii e ca si cum ai avea un link sideway pe index, in timp vin alti comentatori si pozitia de pe index se pierde.