-
Domenii si subdomenii
Doresc sa discutam si tema domeniilor si subdomeniilor (in principal subdomenii proprii), deoarece multi din cei ce cumpara advertoriale si reclama la mine ma tot intreba daca ii ajuta fiind puse pe subdomenii. In functie de intersul vostru pentru subiect, voi mai veni cu detalii.
-
Ce ii intereseaza pe ei daca linkurile de pe ele vor avea suficienta autoritate. Subdomeniile trebuie tratate ca siteuri separate. Daca un subdomeniu este bine promovat, are suficiente backlinkuri pentru sustinere atunci nu este nici o problema. Daca insa nu este sustinut cu linkuri doar domeniul principal atunci subdomeniul nu va avea eficienta. La fel este si la bannere, pentru a pune o reclama pe siteul respectiv, acela trebuie sa aiba vizite, ca este pe subdomeniu sau pe domeniul principal nu conteaza.
-
Tot asa gandesc si eu, eu tratez fiecare subdomeniu cu acelasi interes ca si domeniul principal, il prmovez, etc. De multe ori am page authority mai mare la un subdomeniu decat la domeniu, trafic mai mare si mai multe cuvinte pe prima pagina in SERP. Totusi nu stiu de unde zvonul asta ca reclamele pe subdomenii sunt mai prost vazute. Am inteles ca multi fug de subdomeniile free, dar cele care nu mai sunt free? Oricum, mai astept si alte pareri.
-
La subdomenii gratuite nu stii ce siteuri ai alaturi, exista posibilitatea ca sa fie ilegale si linkurile de pe astfel de domenii nu sunt recomandate.
-
Din experienta fiecare subdomeniu e pe cont propriu , incepand de la 0 si neavand legatura cu domeniul.
Am avut si eu la un site de jocuri in engleza 4 subdomenii si fiecare avea alt page rank , alta autoritate si rapiditate de indexare .
Am tinut si reclame pe subdomeniu si se comporta la fel :)
Iar subdomeniile cum sunt cele de la blogger , parca sunt impinse de google mai in fata :)