-
Intrebare afiliere
Salut si bine v-am gasit. Sunt nou in MA, dar incep sa invat usor usor, doar ca nu am rezultate foarte bune. Vroiam sa va intreb pe voi, cei care faceti lucrul asta de mult timp: cam cu cate site-uri lucrati voi si ca o medie, care este numarul de comisioane lunar?
nu vreau sa stiu nisele "castigatoare" sau sume de bani de neimaginat, doar ca numar, sa stiu macar daca ma aflu pe drumul cel bun. sunt constient ca nu doar numarul mare de site-uri ajuta, dar sper sa fie intrebari pertinente.
Multumesc anticipat. Va salut
-
Gasesti in articolul de aici informatii de la cei care fac performanta (vezi si comentariile, au info utile) - 4.000 comisioane in 2Parale | Despre online, cu Serban Cristian
-
Merci frumos pentru raspuns, sper in cat mai scurt timp sa vin si eu cu informatii valoroase pe forum :D
-
este foarte posibil sa reusesti cu un site ce n`au reusit altii cu zece..trebuie doar multa munca
-
Chestia e sa alegi sa promovezi produse despre care sa-ti placa sa scri sau care te pasioneaza, cel putin eu asa incerc sa fac... e mult mai usor sa scri si sa le promovezi astfel, iar munca e mai usoara astfel, continutul sa fie unul relevant, sa aduca ceva in plus pentru utilizatori, sa-i ajuti cu ceva... iar google nu are cum sa nu te remarce, dupa vin vanzarile si nu dupa mult timp postezi in threadul http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...de-euro-8.html :P Hai ca am si glumit cu milionul de euro, dar eu chiar cred ca e posibil prin dedicare, munca si pasiune.
-
mie imi merge foarte rau emagul, as putea zice exagerat de rau, de pe site cu nisa foto am vandut orice dar numa produse foto nu
iata ce concluzii am tras:
- foloseste reclama in textul pe care il scrii;
- nu bombarda siteul de la inceput cu reclame
- daca vrei castiguri mari mergi pe engleza cu afiliere de la amazon
sa speram ca treburile vor merge mai bine dupa ce mediul online romanesc va ajunge la maturitate
-
Alege o nisa de care esti pasionat si in acest fel vei reusi, sa lucrezi cu placere. Pentru inceput nu te gandi la castiguri, ofera informatii cat mai valoroase si ai sa vezi ca la un moment dat vor veni si comisioanele.
-
Nisa, sau nisele si pasiunea, merg mana in mana, ca nu prea am cum sa scriu despre ceva ce nu ma atrage, as sari detalii importante, pe care eu, daca nu sunt in domeniu, nu le consider importante si as face probabil multe greseli. Dar mie imi place sa scriu si sa ma documentez, sa aduc content pentru utilizator si nu pt google, pentru ca, daca am articole relevante sunt constient ca ma creste si google. Desi, daca te documentezi bine, poti scrie despre orice, chiar daca nu esti pasionat. Pasiunea, am vazut eu, ajuta doar pentru usurarea muncii.
In momentul in care am sa fac bani suficienti prin afiliere, am sa revin pe postul asta sa imi raspund singur la intrebare :D.