Salutare,
Detin blog-ul it-review.ro , de curand l-am cumparat si m-am apucat sa il promovez, doresc niste pareri din partea voastra, cum sa il optimizez mai bine, ce am gresit la el etc.
Multumesc,
O zi buna!
Versiune printabilă
Salutare,
Detin blog-ul it-review.ro , de curand l-am cumparat si m-am apucat sa il promovez, doresc niste pareri din partea voastra, cum sa il optimizez mai bine, ce am gresit la el etc.
Multumesc,
O zi buna!
Ce cauta topicul tau in Motoare de cautare. Google, Yahoo!, MSN > Subiecte pentru incepatori ?
Observ ca siteul este la inceput.. nu iti pot spune decat ca ai mult de mancat.. pana sa te faci mare!
Conteaza foarte mult continutul.. tu ai ales si o nisa foarte grea.. gandeste-te cati competitori ai, ce vechime au si asa iti dai seama cat ai de munca.
Incearca sa faci articole interactive.. ceva ce ar cauta utilizatorul de rand.. puneti intrebarea: De ce ar alege siteul meu si nu google IT/SOFTWARE//orice site din domeniu ?
Nu pleca cu gandul la rezultate, munceste si lasa rezultatele pe ultimul gand ;)
Cu multa munca si rabdare ajungi departe. Inca ai continut putin, iar cel mai important dupa parerea mea este continutul (calitate+nr. articole), apoi designul si abia pe locul trei ar fi promovarea. Iar cea mai buna promovare o ofera google, prin SERP!
Foloseste un plugin pentru a oferi, sansa, vizitatorilor de a vota obiectele prezentate.
Eu as structura mai mult datele in stil schema. Ar fi mai usor de urmarit.
Mult succes cu blogul.
Ai doar o luna, 11 articole si deja ai 38 de like-uri? Sa inteleg ca toti sunt tovarasi cu tine. Ca design arata bine si e simplu. Pastreaza-l asa.
Pai sa-ti spun cum as face eu:
1. scrie continut mai mult pentru fiecare post
2. dupa ce-l publici, baga tare pe relele sociale. FI si activ pe ele, nu doar sa dai share. Incearca sa stabilesti conexiuni cu oamenii.
3. butonul de G+ care ar fi trebuit sa ma trimita pe pagina de g+ a blogului, ma trimite iar pe blog. Cum vine asta?
4. baga articole constant, si oamenii se pot intoarce si pot recomanda si altora sa vina
5. comenteaza pe bloguri mai mare unde permit link in semnatura si fa-o in general pe bloguri din aceeasi nisa sau una apropiata
6. fi activ pe forumuri de IT (vezi daca permit link in semnatura, dau dupa ce perioada permit asta). Uneori ai ocazia sa intri in discutii si sa oferi link-uri catre tine.
7. incearca-ti norocul cu cateva guest post-uri pe unde te accepta..
8. scrie intr-un mod diferit fata de altii. Gasteste-ti un stil mai ciudat ..sau ma rog..ceva sa atraga atentia. Prezinta produsele altfel pentru a atrage like-uri, plus-uri, tt etc
9. baga articole mai multe... 11 posturi pe un blog sunt ca si cum n-ar fi.
10. vad ca si butonul de tt si linkedin trimit tot pe blog :D. Nici macar nu le-ai setat pagini pe retelele se socializare. Mai bine scoate butoanele.
11. nici macar la feed n-am putut sa ma abonez
Sunt multe de zis dar fa macar esentialul. Nu inteleg cum vrei sa promovezi asa ceva cand ai multa munca de facut si multe de rezolvat. La urma promovarea. Tu cauti vizitatori de acum, sa presupunem ca acestia vin, vad ce gasesc si pleaca mai repede decat iti imaginai. Nici n-ai sa-i mai vezi. Rezolva-ti problemele si apoi anunta-ma.
Nu uita sa-ti faci pagini pe rec soc pt blog.
Daca vei continua sa scrii rapid continut de calitate si unic, e posibil ca la apropiatul PR UpDate sa primesti o bonificatie. si cu putin SEO pe continut (on page) ai sanse sa te ridici rapid! Succes!
Multumesc pentru pareri, in weekend o sa ma ocup de toate problemele, pana atunci nu prea am timp pentru ca sunt si cu serviciu.
Multumesc inca o data :).
O mica sugestie ar fi sa alegi poze fara watermark pe ele.
Adica? Poti sa imi explici ce-i asta? :)
Multumesc.