-
Imi cer scuze ca "am disparut de pe firmament"...
Am mai intrat pe forum dar nu am mai avut timp sa raspund la nici un topic.
Un proiect ce tine de job si organizarea intalnirii aniversare a unui club auto nu mi-au lasat timp nici sa respir.
Acum am ceva mai mult timp sa ma implic in comunitate cu sfaturi si astfel sa capat o reputatie suficienta pentru marketplace.
Am ramas datoare cu un raspuns pertinent lui 1nesco si ma voi achita in seara aceasta, afterwork!
Multumesc tuturor pentru sfaturile de pana acum!
Daca mai aveti vreun sfat, va fi bine primit si de altii care citesc acest topic.
Revin pe seara cu un update si inca un topic cu o intrebare, zic eu, interesanta, pentru incepatori!
-
Un sfat ar fi sa nu deschizi un topic ca vrei sa fii copyrighter undeva prin februarie si sa reapari pe 8 aprilie scuzandu-te ca n-ai ai avut timp sa intri.
Daca nu ai timp nici de propriul tau topic timp de o luna, nu poti cere altora sa se bazeze pe tine cu articole scrise la timp.
Similar, "revin pe seara cu un update si inca un topic" pe 8 aprilie si pauza pana pe 13 cel putin nu inspira incredere.
Daca nu ai timp nu zici, daca zici faci, altfel nu vei avea niciodata relatii pe termen lung cu nimeni.
Mult succes
-
E din seria "pana diseara iti trimit o oferta"...asta acum aproximativ 2 luni! :D
-
Salut. Te-ar interesa sa scrii pe un site despre pesti, acvarii si tot ce inseamna lumea apelor? Daca da, da-mi un pm.