-
Reindexare articole
Salutare.Detin un site la care articolele au fost modificate (nu si link-urile).Intrebarea mea este ,cum pot reindexa articolele tinand cont de faptul ca sunt 700 de articole.
In google webmaster se pot trimite doar 500 .
Ce sfaturi imi puteti da pentru a reindexa articolele.
-
Daca e WP isi da singur ping si se vor indexa la un moment dat. Poti grabi indexarea cu cate un link catre articol...
-
Ma intereseaza si pe mine situatia.. cum se poate face un "review" ar linkurilor.. un fel de ping ca cel al WP. De exemplu pentru un site html/css care nu are "noua tehnologie".
-
Trebuie sa asteptati pentru ca botii sa vina si sa reindexeze versiunile noi ale paginilor. Nu prea aveti cum sa grabiti procesul.
@alex.web, creaza un sitemap si trimite-l in wt.
-
Poti sa incerci in WMT sa adaugi la Health => fetch as google indexul si apoi submit to index => url and all linked pages. Ma gandesc ca ar trebui sa ajute pentru ca acolo este prezent comentariul:
"Select if your site has changed significantly. Google will use this URL as a starting point in indexing your site content. Google doesn't guarantee to index all pages on your site."
-
Multumesc pentru raspunsuri.Deja multe articole sunt indexate dupa modificate.
-
Era deajuns sa dai resubmit la sitemap, eu asa am facut si ti le reindexeaza in maxim 1-2 zile.