Toata lumea spune ca este nevoie de programator, web designer, sunt de acord dar de secretara nu prea sunt de acord. banii de salariu pt ecretara nu v-ati gandit ca-l dau unui agent care numai asta faca sa caute clienti? Sunt o gramada de firma care habar nu au de site lor de prezentare, beneficiul care le aduce un asemenea site. Nu mai vorbim ca sunt pensiuni care nu ai site de prezentare. etc
Aropo v-am spus ca am agentie imobiliara, deci am si o secretara care se poate ocupa si de aceste acte. Spatiul se poate folosi impreuna cu agentia imobiliara, camere separate, aceeasi contabila, pot realiza acest proiect pe aceeasi firma cu agentia imoiliara.
Deci cred ca ar fi indicat sa ma asociez cu cineva cu experienta pe web design, dar din Sibiu ca sa pot urmarii cursul dezvoltarii. Diferenta dintre mine si aceea care au dat faliment este ca eu ma gandesc de la inceput cum s am continuitate, a caut clienti, investesc in a cauta clienti.
CE AM INVATAT DIN EXPERIENTA: nu inseamna ca daca esti bun la ceva, inseamna ca sti sa si conduci o firma pe acelasi domeniu bine, cu succes. Nu ma pricep la programare, dar poate ma pricep la management, oraganizarea afacerii. Din experienta am observat ca un doctor chiar si daca este unul vestit nu inseamna ca stie sa-i administreze afacerile, propietatiile, sau un director de banca stie sa faca afaceri imobiliare bune de exemplu.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
O idee care cred ca ar merge bine ar fi sa vinzi un fel de softuri, programele, jocuri , care nu necesita transport, doar descarcare. Si asta sa o faci la preturi ff mici dar la nivel mondial. Intrebarea este ce?