Adauga pluginul WP Robots Txt (cauta din Add New) si apoi intra la Settings -> Privacy si acol vei vedea continutul fisierului robots.txt.
Adauga la sfarsit linia:
Disallow: /wp-app.php/service
Si da-i save changes. Ar trebui sa te scape de eroarea din WT.
Salutare,
Am instalat ultima versiune de wordpress pe două domenii și întâmpin aceeași eroare:
În WT, la crawl / fetch data, îmi dă următoarea eroare:Googlebot can't access your site
Over the last 24 hours, Googlebot encountered 31 errors while attempting to access your robots.txt. To ensure that we didn't crawl any pages listed in that file, we postponed our crawl. Your site's overall robots.txt error rate is 100.0%.
You can see more details about these errors in Webmaster Tools.
Capture.JPG
Am intrat pe forumul de suport wordpress, am instalat WP Robots Txt și am urmat instrucțiunile lui Sutzu de mai sus, dar nu reușesc să-i dau de capăt.
Menționez că în urma verificărilor am observat că arhiva de instalare wordpress actuală nu contine nici un fișier robots.txt
V-aș ruga să mă ajutați. Mulțumesc!
P.S.: Știu că dezgrop un topic mai vechi, dar l-am găsit cu procedura de căutare și am considerat că mai bine postez aici decât să deschid un subiect nou.
Dacă este cineva interesat, am rezolvat problema în felul următor:
1. Am creat un fisier Robots.txt cu următorul conținut:
2. Am urcat fișierul Robots.txt pe server, in folder-ul root (folder-ul principal), unde se află și folderele wp-content și wp-includesUser-agent: *
Disallow: /wp-content/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /wp-admin/
3. Am intrat in Webmaster Tools / Crawl / Fetch as Google / [FETCH]
Cu siguranță că va ajuta pe cineva informația asta![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Îți mulțumesc, Nichita!
Am scos linia respectiva din conținutul fișierului. De curiozitate, dacă se poate... Ce fac celelalte două linii (Disallow: /wp-includes/ ; Disallow: /wp-admin/)? Asta ca să înțeleg eu mai bine procesul.
Mulțumesc!
User-agent: * -mesajul este transmis tuturor ( * ) robotilor
Disallow: /wp-content/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /wp-admin/
Disallow: / - Spune robotilor sa nu viziteze nici una din paginile siteului, iar dupa caz Disallow: /wp-includes/ si Disallow: /wp-admin/ sa nu viziteze continutul celor doua subfoldere.
Fara semnatura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)