Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Link-uri cu anchor in alta limba

anca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

Te vor ajuta in mod sigur pentru autoritate, dar nu si pe ancorele respective in limba romana.

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    24

Implicit

eu sunt de parere ca nu te ajuta. logica este simpla, daca ggogle se adreseaza in primul rand clientului final, vorbitor de engleza, cum ar putea sa te ajute anchore din alta limba cat timp relevanta acelora in cautarile nisei tale este nula. Cred ca ar vedea ca incercare de manipulare a rezultatelor.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.120
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de adriant Vezi Post
    eu sunt de parere ca nu te ajuta. logica este simpla, daca ggogle se adreseaza in primul rand clientului final, vorbitor de engleza, cum ar putea sa te ajute anchore din alta limba cat timp relevanta acelora in cautarile nisei tale este nula.
    E logic ca nu le vrea pentru a atrage clienti, ci pentru a-i creste autoritatea site-ului.

Cred ca ar vedea ca incercare de manipulare a rezultatelor.
    Atunci inseamna ca directoarele de articole straine iti fac rau, nu?

focus18 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    95
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut,
    Parerea mea este ca ajuta dar foloseste doar numele domeniului, alceva nu as risca.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Teoria mea este ca daca site-urile sunt pe acelasi topic, atunci linkurile ar trebui sa fie relevante si sa ajute indiferent de limba. Acum cred ca iti dai si tu seama de un link natural sau unul artificial.

Eu pe blogul meu pun foarte multe linkuri catre surse din .com care scriu in engleza. De ce Google ar considera linkurile pe care le dau eu ca fiind nerelevante? Acum tu daca o sa iei linkuri din directoare pe .fr, .de, .nl ....
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Multam tuturor de raspunsuri.

E vorba de bloguri scrise in limbi ca: france, olandeza, germana, spaniola, italiana si chiar turca.
    Blogurile sunt exact aceeasi nisa.

Ok, sa va spun si ce vreau sa fac. Fac articolul in engleza (cel principal), apoi il traduc in limbile de mai sus si astfel construiesc o retea de bloguri. Cum suna?

Am inceput "testul" de aproape 2 saptamani, cu 10 bloguri "sustinatoare", in engleza, aceeasi nisa, continut 100% unic. Site-ul urca aproape zilnic pe cuvintele promovate. Doar metoda asta, fara link din alta parte.

De aici ideea topicului. Pe mine ma intereseaza sa nu-mi faca rau. Daca mai si ajuta, cu atat mai bine.
    Vand Advertoriale (pr 5)

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Ideia e buna. Articolele traduse sunt apoi corectate pentru a fi "citibile" ? Daca nu: citeam pe .com ca google cam penalizeaza contentul neligibil si mai ales cel spinuit.

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    289
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Ok, sa va spun si ce vreau sa fac. Fac articolul in engleza (cel principal), apoi il traduc in limbile de mai sus si astfel construiesc o retea de bloguri. Cum suna?
    Ceva similar construiesc eu de 6 ani pentru un client din uk.

Website-ul de bază este în limba engleză, domeniu .co.uk. Au fost create în timp aproximativ 20 de website-uri identice, dar fiecare în altă limbă: .com, .es, .it, .de etc. Linkurile sunt pe ancore către website-ul de bază. Evident, ancora este în limba respectivă. (ex. pentru furniture - mobilia - möbel - muebles etc. ) Nu am avut până acum decât beneficii pentru website-ul de bază. Google înțelege sensul cuvintelor și, spre exemplu, dacă faci o căutare în Google după o expresie într-o anume limbă, undeva jos în listări, te întreabă dacă vrei rezultatele traduse și din altă limbă.

Dacă poți să susții un astfel de proiect în mod corect (fără abuzuri și cu "precauțiile" de rigoare), nu văd cu ce te-ar putea afecta. Totuși un mic sfat, dacă îmi permiți: încearcă mai intâi pe website-uri personale și pe urma aplică rezultatele clienților.

anca este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th November 2010
    Posturi
    16
    Putere Rep
    0

Implicit

@neo - O astfel de varianta necesita ceva timp, si nu are mereu acelasi rezultat. E posibil ca pe siteuriile personale sa aduca un plus iar pe cele ale clientiilor nu.

Ca in orice metoda de promovare, exista si doza de risc, asa ca dai drumu la treaba, si incearca sa faci totul ca la carte.

djgabor este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th February 2011
    Vârstă
    35
    Posturi
    87
    Putere Rep
    0

Implicit

Haide sa va zic parerea mea dupa ce am incercat asta .

Am pus linkuri in romana pe articole in engleza si siteurile au crescut . Si chiar pe nise destul de grele ( relative la seo).

Am facut asta pentru ca siteurile unde am cumparat articole nu acceptau decat articole in engleza si am avut un deal foarte bun. Asa ca ce mi-am zis ia sa incerc..

Am scris articol unic in engleza de peste 500 cuvinte si am pus link pe ancora romanesca ... si surpriza am urcat in Serps.

Asa ca raspunsul este simplu daca a mers ancora in romana pe site in engleza , merge oricum vreti sa le combinati..

Pana la urma Google apreciaza continutul unic iar linkul ancora il vede la nivel de code ascii nu neaparat intr-o limba anume sau semantic...

Sper sa v-am fost de folos cu informatia..

PS va dati seama ca de atunci o fac regulat!! Nu sunt depunctat , nu sunt penalizat .. doar apreciat

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link cu anchor in serp. Cum se face?
    De Vali D în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 9th August 2012, 10:53
  2. Cumpar link-uri pe websiteuri in limba engleza.
    De Hapiuc Robert în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 30th November 2011, 13:28
  3. Anchor text keywordkeyword.ro cu link catre keyword-keyword.ro
    De klaucs în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 14th April 2011, 02:51
  4. Ofer link pe pagina jocuri PR2 contra link alta tematica
    De myamar în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st May 2010, 22:55
  5. seo - anchor - link
    De FireEyes în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th November 2005, 19:39

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •