Te vor ajuta in mod sigur pentru autoritate, dar nu si pe ancorele respective in limba romana.
Te vor ajuta in mod sigur pentru autoritate, dar nu si pe ancorele respective in limba romana.
eu sunt de parere ca nu te ajuta. logica este simpla, daca ggogle se adreseaza in primul rand clientului final, vorbitor de engleza, cum ar putea sa te ajute anchore din alta limba cat timp relevanta acelora in cautarile nisei tale este nula. Cred ca ar vedea ca incercare de manipulare a rezultatelor.
Salut,
Parerea mea este ca ajuta dar foloseste doar numele domeniului, alceva nu as risca.
Teoria mea este ca daca site-urile sunt pe acelasi topic, atunci linkurile ar trebui sa fie relevante si sa ajute indiferent de limba. Acum cred ca iti dai si tu seama de un link natural sau unul artificial.
Eu pe blogul meu pun foarte multe linkuri catre surse din .com care scriu in engleza. De ce Google ar considera linkurile pe care le dau eu ca fiind nerelevante? Acum tu daca o sa iei linkuri din directoare pe .fr, .de, .nl ....
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Multam tuturor de raspunsuri.
E vorba de bloguri scrise in limbi ca: france, olandeza, germana, spaniola, italiana si chiar turca.
Blogurile sunt exact aceeasi nisa.
Ok, sa va spun si ce vreau sa fac. Fac articolul in engleza (cel principal), apoi il traduc in limbile de mai sus si astfel construiesc o retea de bloguri. Cum suna?
Am inceput "testul" de aproape 2 saptamani, cu 10 bloguri "sustinatoare", in engleza, aceeasi nisa, continut 100% unic. Site-ul urca aproape zilnic pe cuvintele promovate. Doar metoda asta, fara link din alta parte.
De aici ideea topicului. Pe mine ma intereseaza sa nu-mi faca rau. Daca mai si ajuta, cu atat mai bine.
Vand Advertoriale (pr 5)
Ideia e buna. Articolele traduse sunt apoi corectate pentru a fi "citibile" ? Daca nu: citeam pe .com ca google cam penalizeaza contentul neligibil si mai ales cel spinuit.
Ceva similar construiesc eu de 6 ani pentru un client din uk.
Website-ul de bază este în limba engleză, domeniu .co.uk. Au fost create în timp aproximativ 20 de website-uri identice, dar fiecare în altă limbă: .com, .es, .it, .de etc. Linkurile sunt pe ancore către website-ul de bază. Evident, ancora este în limba respectivă. (ex. pentru furniture - mobilia - möbel - muebles etc. ) Nu am avut până acum decât beneficii pentru website-ul de bază. Google înțelege sensul cuvintelor și, spre exemplu, dacă faci o căutare în Google după o expresie într-o anume limbă, undeva jos în listări, te întreabă dacă vrei rezultatele traduse și din altă limbă.
Dacă poți să susții un astfel de proiect în mod corect (fără abuzuri și cu "precauțiile" de rigoare), nu văd cu ce te-ar putea afecta. Totuși un mic sfat, dacă îmi permiți: încearcă mai intâi pe website-uri personale și pe urma aplică rezultatele clienților.
@neo - O astfel de varianta necesita ceva timp, si nu are mereu acelasi rezultat. E posibil ca pe siteuriile personale sa aduca un plus iar pe cele ale clientiilor nu.
Ca in orice metoda de promovare, exista si doza de risc, asa ca dai drumu la treaba, si incearca sa faci totul ca la carte.
Haide sa va zic parerea mea dupa ce am incercat asta .
Am pus linkuri in romana pe articole in engleza si siteurile au crescut . Si chiar pe nise destul de grele ( relative la seo).
Am facut asta pentru ca siteurile unde am cumparat articole nu acceptau decat articole in engleza si am avut un deal foarte bun. Asa ca ce mi-am zis ia sa incerc..
Am scris articol unic in engleza de peste 500 cuvinte si am pus link pe ancora romanesca ... si surpriza am urcat in Serps.
Asa ca raspunsul este simplu daca a mers ancora in romana pe site in engleza , merge oricum vreti sa le combinati..
Pana la urma Google apreciaza continutul unic iar linkul ancora il vede la nivel de code ascii nu neaparat intr-o limba anume sau semantic...
Sper sa v-am fost de folos cu informatia..
PS va dati seama ca de atunci o fac regulat!! Nu sunt depunctat , nu sunt penalizat .. doar apreciat
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)