Salutare!

Sunt nou in ceea ce priveste articolele postate in directoare de articole. Am retinut ca pentru a-ti fi aprobat un articol intr-un director, acesta trebuie sa aiba minim 300-400 de cuvinte, sa fie scris corect din punct de vedere gramatical, sa nu contina mai mult de 2 linkuri si sa fie unic.
Bun. Acum urmeaza intrebarile:
- Daca am creeat un articol unic cu toate cerintele de mai sus si il inscriu in 20 de directoare, acesta se mai considera continut unic? Sau risc ca articolul meu sa nu fie aprobat de celelalte directoare?
- Daca este necesara crearea unui articol unic pentru fiecare director de articole in parte, atunci oare se merita? Imi poate aduce beneficii majore publicarea a 20 de articole in 20 de directoare (1 articol per director)?
- De obicei trebuie sa te axezi pe directoarele cu PR mare. Daca este necesara crearea si publicarea unui articol unic per director, oare este mai bine sa inscriu 20 de articole pe un director cu PR5 sau este mai indicat sa le inscriu in 20 de directoare cu PR cuprins intre 0 si 5 (majoritatea PR2)?

Cam acestea ar fi intrebarile pentru moment.

Astept raspunsurile voastre !