-
Optimizare Articol
Salutări, am un articol ce reprezintă un review al unui laptop, aș dori să îl optimizez tot mai bine, articolul are peste 2000 de cuvinte, i-am făcut o descriere seo, am pus keyword-uri , un titlul seo, l-am publicat în google plus.
Aș dori să știu dacă cunoașteți vro cale cât mai eficientă pentru articolul respectiv să fie optimizat cât mai bine, eventual un link către un mic tutorial de acest gen este mai mult decât bine venit.
Chiar și o documentație puțin mai bogată, o carte de seo ar fi super atractivă pentru mine.
Mulțumesc în avans pentru răspunsurile voastre!
-
Salut,
Poti incepe cu asta : http://forum.seopedia.ro/discutii-ge...tml#post208906 (nu doar acel post - ci tot topicul) - si la indemana si "atractiv" :]
Cheers!
-
Multumesc,
Astept ceva mai multa documentatie daca se poate, ma gandesc ca o carte fie ea cat de lunga este ar bine venita, cateva metode mai noi precum publicarea unui link intr-un site ar fi ceva mai interesant sau cel putin metode de acest gen.
-
Cauta cartea asta How to Create Compelling Content scrisa de Brian Clark care a fondat Copyblogger si Scribe. Poate tu vrei sa faci ceva mai mult decat optimizare onpage.
-