Piciu: functioneaza perfect.
Piciu: functioneaza perfect.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
Am scris un articol "Constructia unui site optimizat SEO, de la A la Z!" fara sa scriu nimic desprea alegerea nisei, practic am inceput de la cercetarea si alegerea cuvintelor cheie, apoi a domeniului, etc.
Pot sa citez articolul tau (ti-am scris si pe serv, dar nu am primit raspuns), facand, normal, trimitere la site-ul tau?
Nu e o problema sa citezi, probleme sunt daca copiezi articolul cu totul
Buna ziua, am si eu o problema cu site-ul a inceput sa scada m-au penalizat cei de la google din cauza directoarelor web stie cineva cum reusesc si eu sa scot aceste directoare. Multumesc o zii buna
Buna seara, am cateva intrebari, mai de incepator, oarecum, batut in cap. Sper sa nu va deranjez foarte tare.
1.) Daca pe o micronisa, nu exista concurenta directa, dar in prima pagina sunt indexate magazinele mari (emag, pcgarage, shopmania, s.a.m.d), exista vre-o sansa de reusita? Micronisa, are media de 1.300 cautari exacte, in perioada: noiembrie - ianuarie cresterea este pe la 1.600, in restul anului variaza intre 800 si 1.000 cautari lunare exacte.
2.) Se poate folosi cu succes un domeniu 'brandibil' (nu are legatura cu micronisa sau alta nisa). Tot pe acelas domeniu, ar merge dezvoltata o alta micronisa? Ar fi mai indicat sa folosesc subdomeniu EMD pentru fiecare nisa?
3.) Completeaza oarecum punctul 2. Keyword-ul, este luat si nefolosit pe: ro, com, net, org, info, eu. Este liber com.ro si ro.com.
Din pacate, nu imi permit com.ro plus ca este pentru mine, un experiment. Daca era si com.ro cu plata anuala, era perfect. Despre ro.com, ce parere aveti pentru micronise?
Cu speranta ca nu v-am deranjat, va multumesc!
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
1. da, ai sanse
2. e alta idee, micronisa depinde de emd
3. as alege ,com daca e liber, nu am feedback privind .ro.com
as lua in calcul ca de la data scrierii ghidului pana acum s-au schimbat multe in google.
Va multumesc pentru raspuns.
Am uitat sa verific daca este valabil pe .biz si .mobi, inainte sa postez. Este disponibil pe ambele tld-uri.
Probabil, voi incerca .biz, in detrimentul subdomeniului ro.com.
Dvs. ati incercat .biz, pentru o micronisa?
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
fara rezultate notabile, as evita biz/co .
Va multumesc!
Mai am cateva intrebari:
1.) Folosirea cratimei, intre cuvinte cheie afecteaza intr-un fel rankarea unui domeniu pe o micronisa?
2.) Daca se inverseaza cuvintele cheie: k2k1.tld, in loc de k1k2.tld. In ce masura este afectata rankarea domeniului dupa k1 k2?
3.) Google, poate percepe, ca acel domeniu contine cuvintele cheie cautate, desi in domeniu sunt scrise invers (k2k1)?
Cu stima,
Vinturis Gheorghe.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)