Dupa cum au spus si colegii de mai sus, banii se fac din bloguri de nisa. De exemplu, eu sunt deparere ca pe o nisa nu conteaza cat trafic ai, atat timp cat convertesti traficul respectiv. Detalii despre aceasta abordare gasesti pe Internet.
Avand in vedere ca topicul se refera la blogurile generaliste o sa imi dau cu parerea si o sa spun ca se merita sa construiesti asa ceva cat timp esti pasionat de content writing.
Practic "iti exersezi mana" in a scrie articole pe diverse teme. Pentru asta nu iti trebuie bani investiti, insa nu stiu cat trafic o sa ai daca te bazezi doar pe continut.
Chiar daca se numeste generalist, in spate trebuie sa existe o idee, un "selling point" - Blog generalist unde imi dau cu parerea cum altii dau cu bata in balta
Chiar daca nu iesi in evidenta cu ceva, ideea este sa nu ajungi sa postezi doar clipuri de pe TuTube, bancuri, sau chestii de genu asta.
Din punctul meu de vedere ai nevoie de un calendar editorial unde sa iti fixezi ce fel de posturi vei scrie: tip lista, tip how to, tip link-bait etc.