From Google.
:mellow:
Versiune printabilă
From Google.
:mellow:
Citat:
Postat în original de Iskander @ Feb 12 2006, 04:19 AM) [post=10082
te ref]
OAU
[/QUOTE]
te referi si la footer ?
ctrl-a :p
Iskander, fii mai explicit, ce spuneai de 2000 de euro, de atit ati vindut bilete intr-o zi?!?! :)
cam asa vin pe zi in medie, cateodata sunt si de 5000...
ps. in footer acum le-am introdus si pt navigabilitate (si google) si mai testez ceva sa zic asa... nu trebuie ctrl+a, nu e spam :p
mdaaa, intotdeauna am zis ca turismul este de viitor :)
deci, cu e-bileteavion si peterexpress care banuiesc ca este tot al vostru faceti asa vinzari?
v-ati gindit sa faceti un sistem afiliat sau nu ar mai fi rentabil pt. voi? si la un comision de, sa zicem, 1% si tot mi s-ar parea profitabil...
peter express m aduce ceva ceva... dar este site-ul unde s-a intervenit tot timpul cu "sugestii si idei intelepte" de asta arata cum arata... la e-bilete n-a intevenit nimeni inca...
oricum eu planuiesc sa plec cat de curand de aici, sau sa continui colaborarea in alte conditii... oricum...
doresc sa-mi deschid printre altele o agentie de turism virtuala cu cazari in vile si pensiuni. am relatii, am un site care sta bine, acum putine fonduri si la revedere peter express agentie asupritoare :)
turismul s-a dezvoltat ca industrie cel mai bine pe internet... site-uri precum infoturism si romaniantourism rup la greu, fara bataie de cap..
Totusi... astea nu sunt informatii confidentiale?Citat:
Postat în original de Iskander @ Feb 13 2006, 03:26 PM) [post=10163
As avea ]
cam asa vin pe zi in medie, cateodata sunt si de 5000...
ps. in footer acum le-am introdus si pt navigabilitate (si google) si mai testez ceva sa zic asa... nu trebuie ctrl+a, nu e spam :p
[/QUOTE]
Totusi... astea nu sunt informatii confidentiale?
As avea un pic grija in locul tau....
mdap....
macar daca ajuta pe cineva, ma bucur :)
vanzarile unei firme pot fi verificate si pe http://www.mfinante.ro (cele legale macar :D )
Am facut acest sitemap: http://www.e-bileteavion.ro/sitemap-bilete-avion.htm
Inca n-are link pe site. As vrea sa-i pun link in footer, de pe prima pagina, este recomandat sau nu?
Mai vreau sa adaug title-uri la linkuri pe langa ca le-am pus in tag-uri[*]
As vrea sa stiu daca este OK sa pun link de pe prima pagina catre sitemap. - sitemap-ul nu poate fi considerat doorway, nu? (cu noile filtre ma gandesc.. )
Citat:
Postat în original de Iskander @ Feb 15 2006, 02:11 AM) [post=10237
E chiar recomandat ca site-map-ul sa fie accesibil de pe fiecare pagina. La fe]
Am facut acest sitemap: http://www.e-bileteavion.ro/sitemap-bilete-avion.htm
Inca n-are link pe site. As vrea sa-i pun link in footer, de pe prima pagina, este recomandat sau nu?
Mai vreau sa adaug title-uri la linkuri pe langa ca le-am pus in tag-uri[*]
As vrea sa stiu daca este OK sa pun link de pe prima pagina catre sitemap. - sitemap-ul nu poate fi considerat doorway, nu? (cu noile filtre ma gandesc.. )
[/QUOTE]
E chiar recomandat ca site-map-ul sa fie accesibil de pe fiecare pagina. La fel ca pagina de home.
Cheers.