Si poate la oric]Citat:
Postat în original de Bruzli @ Jan 10 2006, 04:41 PM) [post=8911
Biletul e valabil oricand, oriunde?
[/QUOTE]
Si poate la orice pret. Cat dai atata face :)
Versiune printabilă
Si poate la oric]Citat:
Postat în original de Bruzli @ Jan 10 2006, 04:41 PM) [post=8911
Biletul e valabil oricand, oriunde?
[/QUOTE]
Si poate la orice pret. Cat dai atata face :)
Din informatiile introduse de firma eu sper ca se intelege clar destinatia si orasul de plecare.Citat:
BILET AVION SUEDIA STOCKHOLM LOT 189euro
Rezervare GRATUITA: BILET AVION SUEDIA STOCKHOLM LOT
Destinatie:
Tara: Suedia
Oras: Stockholm
Plecare din
Tara: Romania
Oras: Bucuresti
Valabilitate oferta: 28 februarie 2006
Tip bilet: dus-intors
Valabilitatea biletului: 1 luna
Detalii:
- zbor cu escala
- taxele de aeroport nu sunt incluse
REZERVAREA BILETULUI ESTE GRATUITA.
SUNATI PENTRU A REZERVA BILETUL DE AVION ACUM.
Despre valabilitatea biletului si ofertei:
Valabilitate oferta: 28 februarie 2006
Tip bilet: dus-intors
Valabilitatea biletului: 1 luna
nu sunt expert in turism dar din ce am inteles acest bilet se poate cumpara pana pe 28 feb si este valabil 1 luna (dupa o luna trebuie sa te intorci)
data de plecare si de intoarcere se aleg in momentul in care dai rezerva.
Site-ul difera de sistemele de rezervari online care le-ati vazut pana acum precum cel de la airtickets sau altele pentru ca site-ul este construit pe un oscommerce.
Si fonduri financiare de integrare cu sisteme de rezervare si cautare in timp real nu exista. prin aceste sisteme se numara amadeus si inca un sistem (imi cer scuze dar imi scapa acum).
In acelasi timp sunt curios daca din punct de vedere al utilizarii va fi mai eficient si mai comod pentru utilizator. Eu personal care nu-s in nici un caz afon in a utiliza internetul n-am rabdarea necesara sa trec prin toti pasii aia. Prefer sa sun la o agentie de turism sa se ocupe de tot.
Totusi un lucru interesant pe care multi nu-l stiu este ca indiferent unde te duci pretul biletelor de avion este acelasi. Toata lumea vede acelasi lucru si iti rezerva acelasi bilet, asta in caz ca sunt locuri. Pe moment mai fac unele companii aeriene magarii precum sa ofere reduceri daca rezervi prin site-ul lor (tarom/klm) nu stiu totusi in ce masura incalca asta reglementarile IATA. Pretul biletelor de avion va diferi de la o agentie la alta abia din 2007 am impresia cand companiile aeriene nu vor mai ceda comision si agentia va trebui sa-si adauge.Citat:
Si poate la orice pret. Cat dai atata face
Scuze daca m-am abatut de la subiect, nu despre asta era vorba, este vb de SEO :)
E vorba de seo, dar trebuie sa aiba o finalitate si seo ala, ca altfel muncesti degeaba, si esti si platit degeaba.
Doar sa vina utilizatorii si apoi sa inchida fereastra nu ai rezolvat nimic.
Marshall Turism au avut implementat Amadeus(via amadeus turcia), acum nu-l mai au online, sau nu il mai gasesc eu. Din pacate costurile sunt foarte mari, taxe de mentenanta, taxa/interogare si probabil au renuntat.
Prin apropiere ar fi http:/www.voiaj.md care folosesc Amadeus Ukraina.
asta o data si a doua oara sincer cred ca nr celor care inchid pagini cu un astfel de sistem este mult mai mare. Mi se pare extrem de complicat.Citat:
Marshall Turism au avut implementat Amadeus(via amadeus turcia), acum nu-l mai au online, sau nu il mai gasesc eu. Din pacate costurile sunt foarte mari, taxe de mentenanta, taxa/interogare si probabil au renuntat.
concret care credeti ca ar fi deficientele majore de utilizare avand in vedere limitarile pe care le am fiind exclus integrarea cu amadaeus si worldspan (asta era al doilea sistem)
cereri au venit in medie cam 5 telefoane / zi + e-mail-uri.
ps. in acelasi timp sunt limitat si la introducerea propriuzisa a ofertelor realizata de personal sa zicem "necalificat" care are destul de multe sarcini.
banii pe care ii iau sunt mai nimica din pacate fiind foarte demotivanti chiar, mai mult este o pasiune si o ambitie in speranta ca in viitor va fi un pct de plecare.
ps. airtickets apartine de marshall si in primul an sau al doilea parca de la lansare a avut vanzari de 10 000 euro. ceea ce inseamn FOARTE PUTIN. comisionul cel m bun e cam de 7 % (luat de o agentie care e IATA) asta inseamna un profit de 700 euro daca scadem webhosting, integrare si alte costuri nu este prea frumos, doar ca marshall este cine este
Ar mai fi si Galileo si Sabre, plus inca cativa activi mai mult pe piata din Asia & Australia.
Daca vrei sa-l faci live iti recomand TravelStoreMaker
realizat de bulgari.
Totusi, nu la aceeasi companie.Citat:
Totusi un lucru interesant pe care multi nu-l stiu este ca indiferent unde te duci pretul biletelor de avion este acelasi.
Cred ca este important daca vrei sa zbori cu companii cazatoare sau zburatoare.
Salutare mai am o intrebare
http://validator.w3.org/check?uri=http://w...bileteavion.ro/
de exemplu aceasta eroare
cum o rezolv? in primul rand nu inteleg de ce apare....Citat:
1. Error Line 12 column 18: there is no attribute "MARGINWIDTH".
<body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin
You have used the attribute named above in your document, but the document type you are using does not support that attribute for this element. This error is often caused by incorrect use of the "Strict" document type with a document that uses frames (e.g. you must use the "Transitional" document type to get the "target" attribute), or by using vendor proprietary extensions such as "marginheight" (this is usually fixed by using CSS to achieve the desired effect instead).
This error may also result if the element itself is not supported in the document type you are using, as an undefined element will have no supported attributes; in this case, see the element-undefined error message for further information.
How to fix: check the spelling and case of the element and attribute, (Remember XHTML is all lower-case) and/or check that they are both allowed in the chosen document type, and/or use CSS instead of this attribute.
<div class='quotetop'>QUOTE(Iskander @ Jan 16 2006, 12:58 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
in primul rand nu inteleg de ce apare....
[/QUOTE]
Pt ca ai aplicat un atribut de stil tag-ului body, care in tipul documentului tau, nu este valid.
<div class='quotetop'>QUOTE(Iskander @ Jan 16 2006, 12:58 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>cum o rezolv? [/QUOTE]
Scoate de acolo marginwidth, si iti va valida.
ai mult mai multe erori pe acolo care trebuiesc rezolvate, cea mai mare fiind ca ai chiar doua <body> :p
am rezolvat cateva acum. multumesc mult.
mai am 10 erori care chiar nu stiu de unde sa le iau dar pe langa asta la fel mai am cateva nelamuriri:
de exemplu aceasta eroare:
Citat:
Error Line 60 column 6: end tag for "TR" which is not finished.
</tr>
Most likely, You nested tags and closed them in the wrong order. For example
[i]...</p> is not acceptable, as [i] must be closed before
. Acceptable nesting is:
...</p>
Another possibility is that you used an element which requires a child element that you did not include. Hence the parent element is "not finished", not complete. For instance, <head> generally requires a <title>, lists (ul, ol, dl) require list items (li, or dt, dd), and so on.
in view soruce am asta la linia 60 conform firefox:
ce e gresit aici? :)Citat:
59. <tr>
60. </tr>