-
Scari Adeona
Am terminat recent site-ul Scari-Adeona, beneficiarul fiind firma Adeona din Constanta care se ocupa cu montarea de scari modulare, in rampa sau elicoidale concepute pentru amplasare in constructii noi (showroom-uri, locuinte familiale, birouri etc.) sau in constructii renovate unde spatiul de amplasare este limitat.
Ca si pentru celelalte proiecte am oferit servicii SEO si am incercat, sper eu cu succes, o optimizare cat mai buna pentru cuvantul "scari".
Sugestii? Reclamatii?
-
banuiesc ca te referi la pareri? sau vrei reclamatii? :))
imi place siteul.seo ,design .simplu si curat ,fara tot felul de prostii pe el.
ca sugestie : mai multe informatii pe site. detalii etc.
succes
-
adypit, si reclamatii daca e cazul :D In ceea ce priveste sugestia cu mai multe informatii, din pacate asta nu tine de mine (noi), ci de client. Desigur ca pe masura ce va trece timpul va adauga produse noi. Multumesc pentru feedback.
-
Eu as pune butoanele acelea numeroatate in ordine crescatoare.
Titlul paginii principale l-as pune asa: "Scari modulare, scari in rampa sau elicoidale - Scari Adeona"
Altceva nu mai stiu ce sa-ti recomand, pt. ca nu prea ai continut.
Primesti un plus pt. ca siteul tau este valid xhtml
-
Da, oscilam intre a mentine sau nu sloganul in titlul. Cred ca il scoatem.
-
Pune butoanele alea in ordine. 1 2 3 4
-
Incearca sa redimensionezi imaginile. Sa ai 2 pentru fiecare produs, Nu mai pastra imaginile foarte mari (asa cum au venit de la client) se incarca greu.
-
Un singur defect am vazut eu(la prima vedere)
Acel script de afisare al pozei,....care lam vazut pe n situri:(.....Puteai usor sa faci un fade la poze ,cu ajax undeva pe pagina.
Avand in vedere ca targetul sitului sunt oameni interesati de imobiliare si ce cu[rinde el e bun
bafta la optimizare:)
-
mie imi place domeniul...si asta tinea tot de ei?
mai bine luati ceva gen scari-modulare-in-rampa-elicoidale-adeona.ro
-
La ordinea butoanelor alora, pune un div care sa contina in el ul si da float right pe ul si float left pe li-urile din el. Sau daca ai o solutie mai buna impartaseste-o cu noi ca si eu am avut problema asta.
-
Butoanele raman in ordinea aia. Domeniul a fost ales de client si nu consider ca a facut o alegere neinspirata intrucat se bazeaza mai mult pe traficul din motoarele de cautare.
-
la mine se incarca destul de greu paginile. pozele ai putea sa le faci un pop-up in pagina noua, fara frame si controale.
-
Despre care poze e vorba? Cele din galerie sau de la prezentarea unui produs se incarca intr-o fereastra folosing LightBox.
-
si unele si celelalte... la mine toate se comporta la fel in IE7: se incarca in aceeasi fereastra si trebuie sa dau Back pentru a continua navigarea.
-
IE7 e plin de buguri si chestii neinitializate.
Un mare bug ar fi ca pt css ,background-color:transparent; nu "randeaza".
Deci ce sa mai vorbim de chestii complicate.
Si in plus cam 90% din java scripturi sunt facute pt ie6(cel tarziu),deci sanse foarte slabe sa gasesti un site 100% functional pt IE7
-
daca ala tie se pare tie domeniu bun...eu nu mai zic nimic
bine ca nu a vrut scari-adeona-scari.ro..era si mai bun pt...habar nu am pt ce
in fine fiecare cu ale lui..
-
Citat:
Postat în original de
Psyche
Sugestii? Reclamatii?
1. Se incarca greu
2. Nu imi prea plac butoanele, textul parca putin prea mic si galben
3. Cine vinde aceste produse? La pagina de contact nu gasesc decat un formular de contact. Datele firmei unde sunt? Conteaza!
4. Imaginile din galerie, fa-le cumva sa fie pe aceeasi dimensiune, incadreaza-le in ceva chiar daca sunt mai mici. Fa thumbnails sa fie mai mici, timpii de incarcare sunt mai mici.
5. Ai multe pagini care au aceeasi descriere (link)
6. Mai multa informatie, mai mult continut pe site. Ai cateva imagini si foarte putin text.
7. Ai cateva pagini si linkurile sunt toate sub forma de director. Ar merge mai bine cu extensia .htm si ar fi vazute ca pagini, oricum sunt statice.