-
BitPress.ro
Salut!
As dori sa va cer parerea in ceea ce priveste proiectul de mai sus. Este un site de nisa, argesean. Eventual sfaturi pentru viitor? Scuze pentru sectiunea "Maciucator" - o problema cu scriptul de flash ce se va remedia rapid. Pentru curiosi - e un joc unde poti sa-ti bati politicienii favoriti, timp de o luna.
Multumsc!
-
Imi place cum arata.
Am observat ca linkul din boxul "Blitz" nu merge... este in constructie sau are probleme in Firefox?
Eu as mai pune o optiune pentru a vedea doar rezultatele votului la sondaj - sa nu fiu obligat la vot daca sunt curios de rezultate.
Ar fi o treaba sa incercati sa scrieti cu diacritice (nu neaparat, dar poate ar creste un pic profesionalismul paginii).
-
Feedback_aprecieri
Multumesc pentru aprecieri! Nu, link-ul de la blitz, nu functioneaza pentru ca e gandit ca si instantaneu cotidian/saptamanal. Poate pe viitor, daca are unde sa si duca acel link...
Cu diacritice se poate scrie si acum, dar m-am ferit din motive de compatibilitate cu browsere, SO.
Multumesc inca o data!
-
Poate incercati si butonul de download revista_interactiva.
-
ar trebui optimizat
Salut,
Ca design mi-a placut.
Ce vreau sa semnalez:
1. Foarte multe erori la validare (validator-w3-org)
2. La un raport YSlow (developer yahoo com yslow):
Cod:
This page has 16 external JavaScript files.
This page has 11 external StyleSheets.
This page has 29 CSS background images.
Vezi ce poti repara ;)
Uite si un articol bun particletreecom notebook automatically-version-your-css-and-javascript-files
Sorry de linkuri.....