Eu si colegii mei am terminat noua varianta a sitului 3host.ro un site de fiehosting gratuit.
Ce parere aveti ?
Ce ati schimba? Ce nu va place?
Versiune printabilă
Eu si colegii mei am terminat noua varianta a sitului 3host.ro un site de fiehosting gratuit.
Ce parere aveti ?
Ce ati schimba? Ce nu va place?
de pe pagina cu intrebari frecvente:
4. Alti utilizatori pot vedea fisierele uploadate de mine?
Orice utilizator va putea vedea fisierele uploadate de ceilalti.
nu exista posibilitatea sa nu apara pe site niste fisiere sa zicem private... pe care vreau sa le incarc.
pe prima pagina printre altele:
Activate_Windows_Vista_Permanent ...
Asta inseamna distribuie de warez, si din cate stiu se pedepseste in Romania
vad ca trebuie sa`mi fac cont ... deci nu`l mai testez :tongue:
mai sunt cateva situri de genul asta pe .ro ptr poze ... acolo nu`i asa mare deranju :)
parerea mea este ca pierzi din stat daca trebuie sa ne facem cont ...
succes!
Multumesc pentru feedback
La urmatoarea lansare o sa se rezv si cu fisierele private :)
Daca nu poti filtra nu afisezi. De ce crezi ce altii mai mari nu afiseaza fisierele? In primul rand pentru ca e imposibil sa filtrezi ce incarca utilizatorul, si raspunderea nu e numai a lui e si a ta. Orice hoster/datacenter la raportari repetate te da afara rapid.
deci wow ... 3host e foarte vechi ... si nu inteleg ce cauta 1.0M Client Patch pe prima pagina ... am uploadat-o acum cateva luni ( 6 , 7 ,8 lol ) ... ce pot zice ... e frumos siteul .. designul din header e cam uratel .. incercati sa il faceti mai compact .
mie nu mi se incarca
merci silver pt feedback treaba cu indexul se va rezolva curand si cu design o sa se rezolve de asemenea dar asta o sa mai dureze putin