BTW: Am vazut asta in awstats:
la sectiunea roboti...Cod:
Google AdSense 2 15.24 KB 30 Sep 2005 - 13:46
Ce inseamna? :shock:
Versiune printabilă
BTW: Am vazut asta in awstats:
Te-a visitat spiderul Adsense :)Citat:
Originally posted by andypopa
[b]BTW: Am vazut asta in awstats:
Ceea ce ceri tu este imposibil de rezolvat. Asteapta, participa, si vei invata si tu sa apreciezi cat mai bine aceste termene.Citat:
[b]Vreau sa stiu insa cand se va intampla aceasta schimbare...
Merci frumos... Nu de alta, dar vroiam sa stiu daca exista termeni fixati in prealabil sau se poate intampla peste noapte.Citat:
Postat în original de Cristian Mezei
Mii de scuze.
Respect,
Andrei Popa
Pai depinde in primul rand, de efortul tau de ati marketa website-ul.Citat:
[b]Merci frumos... Nu de alta, dar vroiam sa stiu daca exista termeni fixati in prealabil sau se poate intampla peste noapte.
Si nu trebuie sa iti ceri scuze. Nu te-a certat nimeni :)
Errr.... Aha... Ok.... Scuze ca mi-am cerut scuze atunci... I guess :). Ok, stiu ca m-am vizitata spiderul adsense, dar ce vrea de la mine. El, de fapt, ce informatii strange?
Am schimbat si descrierea. Sunt pe locul 12 la "banca de imagini" pe google!!! Whoohoo!!! Dar nu cu descrierea pe care o vreau eu. O sa se updateze maine.
Crezi ca ai putea sa nu mai pui un post la 2 minute in acelasi topic. Aduna-te si posteaza odata si bine.
Te rog. Din respect pentru ceilalti.
Multumesc.
Spor cu site-ul. ;)
Ok Krumel... Am inteles. Am mai avansat un loc in Google la "banca de imagini". Sunt pe locul 12. Nu s-au updatat descrierea si titlul. Vad ca si la "fotografie de stoc" nu sunt prea multi haiduci, acolo estimez ca voi fi pe pg 2 in cateva zile. Ce parere aveti?
Ai rabdare. Rezultatele vin in timp. Verifica bine ce ai de facut si calculeaza toate variantele.
SPor.