-
Site review Discuta.ro
Salutare, de curand am terminat de lucru la discuta.ro, site ce-ti permite crearea si gazduirea de forum fara a necesita cunostinte de programare & stuff.
As dori sa stiu ce parere aveti? cu vi se pare? Procesul de creare forum este suficient de intitiv? functiile care sunt momentan pe site sunt suficiente pentru buna administrare a unui forum?
Tin sa mentionez sa site-ul se afla momentan in versiune beta, asa ca suntem deschisi oricaror propuneri.
-
1. Imi fac un cont si intru in formul de inregistrare.
- Ce-i ala Pasaport? Tradu si pentru profani.
- La utilizator si nickname, explicatiile sunt deasupra inputului, la celelalte, dedesubt. Pune-le pe toate in acelasi sens, ca e derunatnt. Si mai distanteaza-le putin (inputurile si explicatiile) ca-s prea inghesuite.
- Utilizator(e-mail) - pune doar email, mi se pare mai clar.
- Campul Parola nu este completat. Introduceti o valoare pentru acest camp. (error.passwordEmpty): nu ma intereseaza chestia din paranteza.
Nickname ales este deja folosit. Introduceti o valoare pentru acest camp. (error.nicknameUnavailable): nu mai pune chestiile alea in paranteza, ca nici pe altii nu intereseaza.
2. Primesc email de activare
"STIMATE ,
Multumim pentru alegerea serviciilor noastre."
Poate ai vrut sa spui "Stimate utilizator" sau Stimabile" ;)
si inchei "Cu Respect" - poti sa pui respect cu r mic.
3. Imi creez un forum
- Font colour - Marime font? Foloseste aceeasi limba.
- Presupun ca marime font se refera la inputul de pe randul urmator. Fontul poate fi: minuscul, mic, normal, mare, urias. Haide mai, chiar asa? Da si tu niste valori. Ce inseamna minuscul? Font de 6 px? Sau trebuie sa le testez pe toate sa vad cu care vreau sa scriu. Scrie macar in paranteza daca vrei sa pastrezi denumirile.
- Apreciez ca la culorile fontului ai scris fiecare culoare folosind culoarea respectiva. Dar la Alb? Pe fond alb? Apare aiurea. Si nici galbenul nu se prea vede.
- Muta acest forum in radacina: nu striu ce e asta si oricum nu am decat o optiune. Nu stiu de ce ai pus-o.
4. Ai toate inputurile foarte inghesuite. Mi-e greu sa urmaresc ce trebuie sa fac si de unde.
5. Text minuscul si text mic sunt ilizibile. Nu cred ca folosesc cuiva.
6. In dreptul posturilor mele apare o fantoma. Pot sa-mi pun poza de undeva? Ar trebui sa am un control panel de unde sa-mi editez profilul.
7. E cam varza dpdv seo. N-ai meta-uri, alt-uri, title-uri.
Presupun ca e un script luat/cumparat de undeva. Mai ai mult de munca sa-l faci sa arate bine si sa fie mai intuitiv. Si sa traduci mai romaneste. Si sa faci si un help mai detaliat.
Si gata.
-
Multumesc
Multumesc pentru feedback.
Site-ul nu este facut dupa un script luat de pe net, imaginea de la avatar poate fi setata in meniul My Profile din dreapta sus.
O sa tin cont de parerile tale, iar la urmatoarea versiune cu siguranta problemele semnalate de tine n-o sa mai apara.
Astept in continuare pareri.
-
Am incercat sa accesez saitul si nu il rezolva browser-ul. Daca faci mentenanta la el pune si tu un mesaj ca sa stie tot omu' ca imbunatatesti ceva la el.
-
-
Dap este online. Nu am facut nicio modificare, dar sunt niste probleme la serverul de gazduire. Sper ca in curand sa se rezolve problema asta.