Toto, ideea cu impartitul continutului in doua este buna. Daca se face cu alb si negru mai ramane de vazut. ;)
Versiune printabilă
Toto, ideea cu impartitul continutului in doua este buna. Daca se face cu alb si negru mai ramane de vazut. ;)
Adica va fi plagiat .ro ? :)Citat:
Originally posted by Razvan Pop
[b]Toto, ideea cu impartitul continutului in doua este buna. Daca se face cu alb si negru mai ramane de vazut. ;)
Hmm... pai acolo nu prea este clara impartirea. Eu am cu totul altceva in minte. :)
Ceva nou p-aici ? Se misca ceva ? Vrem (vreau) noutati... :hi:
Visit the website :)
Da sugestii ...e test inca.
pot ajuta doar cu IBL-uri...
Wow! Ce design fain!!! Simplu si la obiect, pacat ca e table-based :(
Totusi, fa-i td-ul cu "Our mission: Fighting plagiarism all over the world. Protecting copyright, ideeas and creativity." mai inalt, si centreaza textul ;) Va iesi mai bine in evidenta.
Astept functionalitatile! Cel mai simplu zic eu ar putea facut pe o platforma phpBB; astfel, report = new thread cu raportul respectiv; cases = discutii despre cazuri; faq = locked forum/topic cu multe q&a, legislatii, etc.
Daca se face un design pentru phpBB asemanator cu site-ul nici nu o sa se stie diferenta ;) As face eu dar nu am timp, nu am calculator si nu prea ma pasioneaza idee de a face ceva pro-bono (a vorbit fanul open-source :D) Sau poate, cine stie, intr-o zi cu soare... :roll:
A fost luata hotararea ca va fi in engleza ? Sau , daca sunt mai multe limbi care va fi cea principala ?
---------------
Formularul de raport contine "Your details" si "The plagiator's details" ..
Dar daca raportul nu ma priveste pe mine ? Si vreau sa raportez siteul 1 vs siteul 2 ?
Ar trebui facut "your details" si "First site" vs "Second site" sau oricum, ceva asemanator .. Eventual cu 2 sau chiar 3 posibilitati de screenshot .. Sau, cum e la phpBB pool... Cate optiuni doriti ? 5 ? ok .. ia de aici 5 campuri de upload .. (maxim 10, etc..)
Cristi, l-ai luat pe cont propriu?
Nici un raspuns...? :)